Futbol

VİDEO | "Rakibi kendi silahıyla vurduk"

16 Mart 2015 Pazartesi 23:25 - Son Güncelleme 17 Mart 2015 Salı 09:20

Maçın ardından konuşan Okan Buruk, rakibi iyi analiz ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u sahasında 2-0 yenen Gaziantepspor'da, teknik direktör Okan Buruk, rakiplerinin son haftalardaki duran toplardan bulduğu golleri bildiklerini belirterek, "Buna çok çalıştık ve rakibimizi kendi silahıyla vurduk" dedi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu karşılaşmayı kazanmanın kendileri açısından önemine işaret etti. Bu önemli maçın gereğini de yerine getirdikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Buruk, şöyle konuştu:

"Maçın başından sonuna kadar yüksek bir mücadelenin olduğu bir karşılaşmaya şahit olduk. İki takım da birbirine baskı kurmaya çalıştı. Bu yüzden de çok fazla pozisyon olmadı. Duran toplar durumu belirleyecekti. Rakibimizin özellikle son haftalardaki duran toplardan bulduğu golleri biliyorduk. Buna çok çalıştık ve rakibimizi kendi silahıyla vurduk. Çünkü iki golümüz de duran toptan."

Maçın başından sonuna kadar inanılmaz derecede mücadele ettiklerini dile getiren Buruk, "1-0'dan sonra daha iyi hücumlar yapabilsek, ikinci golü daha erken bulabilirdik. Bunda çok başarılı olamadık. 2-0'dan sonra yeni gol de bulabilirdik ama olmadı. Bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü bu maç, bizim için alt tarafla bağımızı koparmak ve yedincilik için mücadele etme maçıydı. Bunu başardık" diye konuştu.

Okan Buruk, tüm hafta iyi çalışan ve bunun sonuçlarını da sahaya yansıtan oyuncularını tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Biz ne zaman az mücadele edip, az koşarsak, kazanamadık. Takım yapısına bakınca tecrübesiz bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Gün geçtikçe de tecrübe kazanıyorlar. Bu da olumlu bir durum. Bundan sonraki haftalar bizim için daha iyi olacak."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz