Futbol

Vitor Pereira'dan oyuncularına destek

13 Eylül 2021 Pazartesi 15:10 - Son Güncelleme 13 Eylül 2021 Pazartesi 15:19  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sivasspor maçının ardından oyuncularına destek verdi. Zaman zaman puan kaybı yaşamalarının normal olduğunu belirten Pereira, "Problem yok, her koşulda beraberiz. Çalışmaya devam" diye konuştu.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Demir Grup Sivasspor maçından sonra soyunma odasında oyuncularıyla toplantı yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, mücadele hırslarından ve son dakikaya kadar vazgeçmemelerinden dolayı öğrencilerine teşekkür etti.

Kazanırken de, puan kaybederken de bir takım olduklarını vurgulayan Pereira, "Amacımız tabi ki kazanmak. Ancak zaman zaman puan kaybetmemiz normal. Problem yok, her zaman her koşulda beraberiz. Çalışmaya devam" dedi.

"Moralini bozma, sen bize çok maç kazandırdın"

Daha sonra kaleci Altay’ın yanına giden Pereira, "Moralini bozma, sen bize çok maç kazandırdın. Puanı, takım olarak kaybettik" diyerek moral verdi.

Samandıra’da kahvaltıda bir araya gelen oyuncular ise Demir Grup Sivasspor maçını masaya yatırdı; perşembe günü deplasmanda oynanacak Frankfurt karşılaşmasına odaklandı.

Sakat oyuncu sayısı 10'a çıktı

Diğer yandan Fenerbahçe'de sezon başından yaşanan sakatlıkların sayısının 10'a yükselmesi keyifleri kaçırdı.

Sarı lacivertlilerde Novak, Nazım, Pelkas, Mesut, Mert, Valencia, Serdar, Min-Jae ve Tisserand bir kez, İrfan Can Kahveci ise iki kez sakatlık yaşadı.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz