Futbol

Volkan Demirel resti çekti!

16 Haziran 2015 Salı 11:39 - Son Güncelleme 16 Haziran 2015 Salı 11:54

"Yönetim gitmemi isterse futbolu bırakırım."

Fenerbahçeli Volkan Demirel ayrılık iddialarına nokta koydu. Tecrübeli kaleci, "Kontratım bitene kadar kalmak isterim. Ancak yönetim gitmemi isterse kariyerimi bitiririm" dedi.

Fenerbahçe’de kaleci konusu gündemden düşmüyor. Yedek kaleci Mert Günok’la sözleşme yenilenmezken, Volkan’ın da birinci kaleci olarak düşünülmediği için ayrılacağı iddia edilmişti.

Volkan Demirel bu söylentilerle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’yle 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunu hatırlatan tecrübeli kaleci, "Bu formayı kapmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Mücadeleden asla kaçmam. Kimin oynayacağına ise teknik direktörümüz karar verir. Burada birinci kaleci olmak ya da olmamak önemli değil. Önemli olan bu formayı giymek. Ben tribünden bu takımı destekleyerek bu noktalara geldim” diye konuştu.

Takımın topbaşı yapacağı tarihi olan 25 Haziran’da Samandıra’da olacağını belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Sözleşmemin sonuna kadar burada kalmak isterim. Ancak yönetim ‘Git’ derse, başka bir takımda oynamayı düşünmem ve profesyonel futbol kariyerime nokta koyarım. Beni şu ana kadar bu konuyla ilgili kimse aramadı" ifadelerini kullandı.

Kanarya ile kontratını 2013 yılında 4 yıllığına uzatan Volkan, kulüpten yıllık 2.5 milyon avro kazanıyor.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz