Futbol

Yamen Uzun kendisine şans tanımadı

02 Kasım 2013 Cumartesi 16:44 - Son Güncelleme 02 Kasım 2013 Cumartesi 17:17

Başkan adayı Uzun, "Bu kongrenin iki aday arasında geçeceği kesinleşmiştir" dedi

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa aday olan Yamen Uzun, başkanlık yarışının Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar arasında geçeceğini söyledi.

Ülker Sports Arena'da yapılan kongrede başkan adayı olarak kürsüde konuşma yapan Uzun, başkan seçilmesi durumudna Fenerbahçe'ye barış ve sportif başarılar getireceğini söyledi.

Uzun, projelerini anlattıktan sonra başkanlık yarışının Yıldırım ile Aydınlar arasında geçeceğine inandığını dile getirerek, özetle şunları ifade etti:

"Yaklaşık 25 gün önce ilk adaylığı ben koydum. Fenerbahçe tüzüğünün, felsefesinin başka felsefeler tarafından ele geçirilmemesi için aday oldum. Fenerbahçe'nin uzun süre sonra çok adaylı yapılan genel kuruluna katkıda bulundum. Bu kongrenin iki aday arasında geçeceği kesinleşmiştir. Her iki seçilme ihtimali olan aday da Fenerbahçe'ye bu süreçte zararlar vermiştir. Arkadaşlarımın yıpranmaması için yönetim listemi açıklamayacağım. Bu genel kurulda cezalı arkadaşlarımın affedilmesini isterdim. Her iki başkan adayına da tepkili olan Fenerbahçelilerin oylarını bekliyorum."

Öte yandan, kongrede bu sabah verdiği dilekçeyle başkan adaylığını açıklayan Barış Aksen ise kürsüde yaptığı konuşmada demokratik bir seçim olacağına inanmadığı için adaylıktan çekildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz