Futbol

Yanal futbolcuları eve göndermiyor!

17 Ekim 2013 Perşembe 10:23 - Son Güncelleme 17 Ekim 2013 Perşembe 10:36

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, iç saha maçları için bundan sonra kesin kararını karşılaşma günü açıklayacak.

Ersun Yanal geride kalan haftalarda maçtan bir gün önce yapılan antrenmanın ardından kadroyu açıklıyordu. Kadroya giremeyen oyuncular da evlerinin yolunu tutmak zorunda kalıyorlardı. Moussa Sow örneğinde olduğu gibi kadroda yer almayan oyuncunun ismi ile orantılı olarak maç gecesi bu olay medyada geniş yer bulurken, takım da ister istemez bu durumdan olumsuz yönde etkileniyordu.

Hem bu olayların önünü kesmek hem de sarı-lacivertli takımdaki bütün oyuncuları bir arada tutmak isteyen Ersun Yanal, bundan sonra herkesi kampa alacak. Tecrübeli hoca 18 kişilik kadroyu da maç günü açıklayacak.

Böylece kadroda olmayan oyuncular bu durumu maç günü öğrenecek. Bu isimler maç atmosferini diğer oyuncularla birlikte yaşayarak takımdan kopmayacak.

İdman yapacaklar
Deplasman maçları için ise bu uygulamanın gerçekleşmesi zor görünüyor. İstanbul dışındaki maçlarda forma giyemeyecek futbolcuyu 2 günlük seyahate çıkarmak isteyemeyen Yanal bu oyuncuların antrenmanlara devam etmesi daha doğru buluyor. Bu nedenle İstanbul’da kalan futbolcular özel program eşliğinde çalışmalarını sürdürecek.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz