Futbol

Yanal Real Madrid'in yıldızını istiyor!

09 Ekim 2013 Çarşamba 10:07 - Son Güncelleme 09 Ekim 2013 Çarşamba 10:33

Yanal'ın yönetimden istediği "10 numara"nın Luca Modric olduğu ifade ediliyor.

Spor Toto Süper Ligde liderliğin keyfini süren Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosunu büyük bir yıldızla takviye etmeye hazırlandığı belirtiliyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yönetimden orta sahada çok yönlü oynayacak bir ismin alımasını istediği bu ismin ise Real Madrid'in yıldızı Luka Modric olduğu iddia ediliyor.

Sarı-lacivertli ekipte devre arasının transfer konusunda hareketli geçeceğine ilişkin sinyaller geliyor. Genel olarak takımının performansından memnun olan teknik direktör Yanal, orta alanı daha da güçlendirmek istiyor.

Ersun Yanal'ın bu konudaki ilk hedefi, orta sahada oyunu yönlendirecek, dripling yapıp adam eksiltecek, arkadaşlarına gol pozisyonu hazırlayacak bir 10 numara almak.

Alper’in eksikleri var

Bu düşncesini Trabzonspor maçı sonrası bazı yöneticilerle paylaşan Ersun Yanal'ın "Takım her geçen gün iyiye gidiyor. Daha çok koşuyor ve savaşıyoruz. Fakat orta sahada çok yönlü oynayacak, kaliteli bir 10 numaraya ihtiyacım var. Alper iyi ama eksikleri bulunuyor. Onları kapattıktan sonra bu görevin altından rahatlıkla kalkar ancak onu bekleyemeyiz. Ara transferde 10 numara tabir edilen böyle bir futbolcuyu kadromuza katarsak, eksiğimiz kalmaz. Mesela Modric gibi bir isim bizi çok rahatlatır" dediği öğrenildi

Mesajı alan yöneticilerin bu sözleri başkan Aziz Yıldırım'a ilettiği ve Modric için nabız yoklama harekatının hemen başladığı ifade edliyor.

Kiralık gelebilir

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'nin, Xabi Alonso'nun sakatlığı nedeniyle zorunlu olarak oynattığı Modric, İspanya'da hiç de mutlu değil. İngiltere'ye dönmenin yollarını arayan Hırvat futbolcunun adı bir ara Manchester United ile anılsa da İngiliz kulübü herhangi bir somut adım atmadı. Fenerbahçe ise Modric'in yaklaşık 30 milyon avroluk astronomik bedeli yüzünden, öncelikle kiralama formülü üzerinde duruyor.

Revizyon sinyali

Öte yandan Ersun Yanal'ın, genel olarak takımından memnun olmasına karşın, bazı oyuncularını Kayseri Erciyesspor ile milli aradan sonra oynanacak maçta dinlendirmeyi planladığı öğrenildi.

Özellikle uzun bir sakatlık döneminin ardından Trabzonspor karşılaşmasının 53. dakikasında Alper’in yerine oyuna dahil olan Kaptan Emre’nin fiziki eksiğine karşın ortaya koyduğu performanstan memnun kalan Yanal’ın, kendisini ilk 11 için hazırladığı kaydedild. Tecrübeli hocanın ayrıca, Baroni ve Kadlec’e, “Kayseri Erciyesspor maçından itibaren sizlerden yararlanmayı düşünüyorum. Hazır olun” talimatı verdiği kaydedildi. Emenike’nin de ilk 11’de oynama ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz