Futbol

Yanal'ın yedek prensi

03 Ekim 2013 Perşembe 15:34 - Son Güncelleme 03 Ekim 2013 Perşembe 15:37

Fenerbahçe teknik direktörü Kadlec'i oynatmıyor ama gönderilmesine de karşı...

Sezon başında sol bek açığını kapaması için transfer edilen Çek yıldız, bir türlü istenileni veremeyip vasatın altında kalınca söylentiler de beraberinde başladı. Özellikle yıllık 2 milyon 100 bin Euro’luk yüksek bedeline rağmen kadroya girememesi nedeniyle de devre arasında takımdan gönderileceği iddiaları ortaya atıldı.

Ancak tüm bu düşüncelere karşı çıkan teknik direktör Ersun Yanal’ın yıldız oyuncuya bakış açısı çok başka... Tecrübeli çalıştırıcı, bu durumu yakın çevresiyle paylaşırken, “Parası sürekli konuşuluyor. Ancak biz 4.5 milyon Euro verip almasaydık, Galatasaray 4 milyon Euro’ya Kadlec’i transfer ediyordu. Tercihini bizden yana kullandı ve bunun için de onu bırakmam” dediği öğrenildi.

Ersun Yanal’ın Kadlec’i böylesine sahiplenmesinin başka bir nedeni daha var... O da yıldız ismin sol bekin yanı sıra stoperde de oynayabilmesi... Bu durumdan fazlasıyla mutlu olan tecrübeli çalıştırıcı, Bruno Alves’in sakat, cezalı veya formsuz olması durumunda Kadlec’i Egemen ile birlikte oynatmayı planlıyor.

Fenerbahçe’nin tecrübeli hocası, Kadlec için bu değerlendirmeleri yaparken 3 oyuncusu için de ayrı bir parantez açtığı ortaya çıktı. Yanal, Bruno Alves, Raul Meireles ve Dirk kuyt’ın performanslarından çok memnun olduğunu belirterek, “Üçünden de vazgeçmem. Koşu mesafeleri hep aynı” dedi.

Kaynak: Habertürk

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz