Futbol

''Yaptığı hareket saçma ama...''

26 Mart 2015 Perşembe 09:27 - Son Güncelleme 26 Mart 2015 Perşembe 09:46

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Daniel Güiza'dan Emenike'ye destek geldi.

F.Bahçe tribünleri tarafından yuhalanan Daniel Güiza, Emenike'nin yaşadıklarını değerlendirdi

Fenerbahçe'de taraftarın yuhaladığı ilk isim Emenike değil.Daha önce aynı kaderi Daniel Güiza da yaşadı. 2007-2008 sezonunda Mallorca'da 27 gol atıp İspanya Ligi'nde kral olan Güiza, sezon sonunda 14 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

La Liga'nın gol kralı" sarı-lacivertli forma ile bekleneni bir türlü verememişti. Bir Trabzonspor maçında gol atamayan ve oldukça kötü bir oyun sergileyen İspanyol golcü, 82. dakikada yerini Semih'e bırakırken Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yuhalanmıştı.

''Yaşadığım kötü günler aklıma geldi''

Son olarak formasını giydiği Paraguay'ın Cerro Porteno takımıyla da yollarını ayıran ve gelecek sezondan itibaren televizyon yorumculuğu yapmaya hazırlanan Güiza'ya Jackson Fernandez aracılığıyla ulaştık. Kendisiyle aynı kaderi yaşayan Emenike ile ilgili düşüncelerini sorduk. İşte açıklamaları: "Olayı internet sitelerinden okudum. Videolarını da izledim. Onun için üzüldüm. F.Bahçe'de yaşadığı kötü günler aklıma geldi. Ruh halini anlayabiliyorum. Ama kesinlikle yaptığı hareket saçma.

''Taraftar istemezse oyuncu kalamaz''

Emenike'ye tepkinin 100 kat fazlasını almıştım. Ama hiçbir zaman F.Bahçe formamı çıkarıp, gitmek aklıma gelmedi. Takımdan ayrılırken Başkan bana, 'Sen çok iyi bir çocuksun ama taraftar seni kabul edemedi. Taraftarın kabul edemediği bir oyuncu F.Bahçe'de olmaz' demişti. En çok da buna üzülmüştüm. Çünkü taraftarımız nerede görse benimle fotoğraf çektirip bana moral veriyordu. Emenike'nin moralini bozmadan çalışması gerek."  

SABAH

Etiketler : EmenikeGuiza
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz