Futbol

"Yarıda bıraktığımız çıkışı sürdürmemiz gerekiyordu"

14 Aralık 2019 Cumartesi 19:45 - Son Güncelleme 14 Aralık 2019 Cumartesi 20:09

Süper Lig’in 15. haftasında Göztpe’yi 3-1 mağlup eden Gençlerbirliği'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası yarıda bıraktığımız çıkışı sürdürmemiz gerekiyordu” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün iyi bir galibiyet aldık. İyi bir takıma iyi bir galibiyeti. Geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası yarıda bıraktığımız çıkışı sürdürmemiz gerekiyordu. Göztepe iyi bir takım ve gerçekten kolay bir maç olmadı. Kendi sahamızda oynuyoruz. Hücum etmek ve kazanmak zorundayız. Bununla birlikte rakibin etkili oyuncularına arkada açık bırakmamak gerekiyordu. Zor bir maçtı oynaması zor bir oyundu. Ama iyi bir oyun ortaya koyduk. Çok fazla pozisyon vermedik. Fena denilmeyecek sayıda pozisyon üreterek maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Oyuncularımızın hak eden çalışmalarda bulundukları için bugün değişiklik yaptık”

Fenerbahçe maçından farklı bir kadro ile sahaya çıkmasına değinen Hamzaoğlu, “Geçen haftaki kadrodan değişikliklerimiz oldu. Ama bu kesinlikle diğer oyuncularımızın kötü oynadığı için değil, bütün oyuncularımızın hak eden çalışmalarda bulundukları için bugün değişiklik yaptık. Oynattığımız arkadaşlar güzel bir reaksiyon gösterdiler. Biz iyi bir takım olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bizim için kimin oynadığı değil, kim oynarsa oynasın aynı oyun anlayışıyla, aynı disiplinle sahada olması. Bunu da bugün başardık. Hale eksiklerimiz var. Onlarında bu iyi niyet olduktan sonra tamamlayabileceğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki Sivasspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Parlatan: Geçen hafta burada çok mutluyduk

Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, geçen hafta aynı statta MKE Ankaragücü'nü yendiklerini hatırlattı.

"Futbol böyle bir şey. Geçen hafta burada çok mutluyduk, iyi bir skor almıştık. Maalesef bunu bugün yaşayamadık." diyen Parlatan, "Bugün istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. İlk devrenin sonuna doğru maçı dengeledik. İkinci devre oyuna daha iyi girdik. Bireysel hata sonrası 3-1 geriye düşünce fazla pozisyona giremedik. Futbolda böyle şeyler var ama biz iyi bir takımız. Gelecek hafta ve kupa maçında farklı bir Göztepe izleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz