Futbol

Yeni başkan o mu olacak?

18 Ocak 2014 Cumartesi 09:30 - Son Güncelleme 18 Ocak 2014 Cumartesi 09:59

İşre Fenerbahçe'de başkanlığa en büyük aday isim...

Fenerbahçe'de gözler, Yargıtay 5. Dairesi’nin hakkındaki cezaları onamasından sonra başkanlık kabiliyeti kalmayan Aziz Yıldırım’ın yerine kimin geleceğine çevrildi.

Kulüpten sızan ilk bilgilere göre, Mehmet Ali Aydınlar’a fark attığı seçimden evvel Aziz Yıldırım, bu konuda eski asbaşkanı Ali Koç’la bir görüşme yaptı.

Yıldırım, Koç’a, “Yargıtay şike kararını onarsa, ben başkanlık yapamam. Bu durumda kulübün sahipsiz kalmaması için senin başkan olmanı istiyorum” şeklinde ricada bulundu.

Aziz Yıldırım’ı desteklemişti

Ali Koç'un prensipte bu teklife olumlu yaklaştığı ve Aydınlar seçiminde Aziz Yıldırım’a çok açık destek verdiği biliniyor. 45 gün sonra yapılacak seçime kadar kulübü başkanvekili Abdullah Kiğılı yönetecek. Seçimde de Ali Koç’un başkan olmasına Yıldırım’ın yakın çevresi kesin gözüyle bakıyor.

Bilindiği gibi son seçim öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Koç, Fenerbahçe’nin şike yapmadığının altını çizmiş, 2 dönem birlikte çalıştığı Aziz Yıldırım’a destek vermiş ve aday olmayacağım ama rengimiz belli” demişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz