Futbol

Yıldırım'a bir destek daha

30 Ekim 2013 Çarşamba 11:19 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 11:20

Fenerbahçe 2000 Derneği, kongrede Aziz Yıldırım'ı destekleyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe 2000 Derneği, Fenerbahçe Kulübü'nün 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü genel kurulunda yeniden aday olan mevcut başkan Aziz Yıldırım'ı destekleyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Gürkan Yıldırım, derneğin Kadıköy'deki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, genel kurulda Aziz Yıldırım'ı destekleyeceklerini söyledi.

Derneğin onursal başkanı Şevket Yılmaz ve üyelerin de bulunduğu toplantıda konuşan Gürkan Yıldırım, kuruldukları 1998 yılından beri sarı-lacivertli kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Camiamızın özellikle son dönemlerde yaşadığı zor günleri geride bırakıp, gelecekte yaşayacağımız sportif başarılara odaklanmak üzere kulübümüzü, 15 senedir her türlü engel ve olumsuz koşullarda dahi gösterdiği liderlik vasfıyla birlik ve beraberlik içerisinde tutan başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'a, 3 Kasım Pazar günü yapılacak genel kurulda destek vermeyi Fenerbahçelilik duruşu olarak benimseyip, kendisine başarılar dileriz."

Şevket Yılmaz da Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Kulübü'ne çok büyük hizmetleri olduğunu anlatarak, "Bu kongre Fenerbahçelilerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken bir kongre. Biz, başkanımız Aziz Yıldırım'a destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Sayın Başkan, Fenerbahçe'ye çok büyük hizmetler yapmıştır. Biz Fenerbahçe'ye yaptıklarından ve yapacaklarından dolayı başkandan memnunuz ve kendisini destekliyoruz" diye konuştu.

Yılmaz, deneklerinin yaklaşık bin üyesi olduğunu ifade etti.

(AA)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz