Futbol

Yıldırım'dan 'Arda'ya fırça'ya sert cevap

12 Ağustos 2014 Salı 17:39 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2014 Salı 17:55

Fenerbahçe Başkanı, "Yıldırım Arda'yı fırçaladı" haberine sert çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ın sözleşme töreninde bir gazetede çıkan "Aziz Yıldırım Arda Turan'ı Diego Ribas yüzünden fırçaladı" şeklindeki habere ateş püskürdü.

"Arda'ya Diego'yu sordum ama..."

Yıldırım söz konusu haberle ilgili şunları söyledi:

"Kısaca sevmediğim şeyler oluyor. Beni rahatsız ediyor. Kurumsal mı kurumsal değil mi ne varsa bundan sonra söyleyeceğim. Sizin de suçunuz varsa size de söyleyeceğim. Bugün bir gazetede yer alan 'Aziz Yıldırım'dan Arda Turan'a fırça' haberiyle ilgili Aziz Yıldırım: Arda Turan yarın kendileri yazacaklar bu haberin yalan olduğunu... Arayıp konuşmuşuz Diego için Arda Turan'la. Ben Arda Turan'ı aradım durumu nedir diye sordum. Bana 'Durumu gayet iyi ama sisteme göre hoca oynatmıyor' dedi. Ersun Yanal'a 'Diego'yu transfer edersek ne dersin' dedik, 'Ben araştırma yapayım döneyim' dedi, araştırma yaptı ve 'Alabiliriz iyi olur' dedi.

"Ben herkesi azarlamak için mi buradayım?"

Arda Turan bize sadece bunları söyledi. Bizim ona kızmaya hakkımız yoktur. Biz kendisinden istediğimiz bilgiyi aldık kararı biz verdik. Bunlar ayıp şeyler, kaç yaşında bir oyuncu, ben herkese azarlamak için mi buradayım ya... Çok ağır konuşurum altından kalkamazsınız. Ben söylediğimin hep arkasındayım sizler gibi değilim. Lütfen doğru olanları yazın ama bunlar ayıp. Genç bir insanı kırmak beni oralara ulaştırmak bunları lütfen yapmayın. Ben onu neden azarlayıp kızayım ya, yaşadıklarımı ben biliyorum, benim böyle konuştuğuma dair belgeniz varsa getirin önüme koyun, özür dileyeceğim. Arda Turan'a kızıyorsanız onun, Yanal'a kızıyorsanız, televizyona çıkarım herkese cevabını veririm. Buna çok üzüldüm söylemeye mecburiyeti hissettim."

Kartal yorumu

Aziz Yıldırım, takımın başına getirilen İsmail Kartal ile ilgili ise şunları söyledi:

"İsmail Kartal ile bir anlaşma imzalamadık. Futbol A.Ş açıklar onları... Bir laf vardır camianın çocuğu diye ben buna katılmıyorum. İsmail Kartal teknik direktörlüğü haketmiş bir insandır. 2-3 gündür birlikte çalıştık hem futbol A.Ş ve spor kulübü olarak değerlendirme yaptık biz İsmail Kartal ile devam etmeye karar verdik."

"Zico, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal başarılı değil"

Eski teknik direktörleri başarısız olmakla şuçlayan Yıldırım, "Ne Zico, ne Aykut Kocaman ne de Ersun Yanal başarılı olamamışlardır ama Fenerbahçe'yi şampiyon yapmışlardır. Burada bir ekip vardır. Başkanı, kongre üyesi, taraftarı,güvenliği hepsi birlikte olmuşlardır. Kimse üstüne alınmasın kimse 'Ben şampiyon yaptım' demesin. Trabzonspor'a burada şampiyonluğu kaybettik sonra iki kez şampiyon yaptı. O mu yaptı birlikte mi kazanıldı. Aykut Kocaman vardı burada ligi kaybettik ama ondan sonra ki sene şampiyon olduk. Çok ağır şeyler konuşurum o zaman iyi olmaz. Biz kurumsal yapıyız diye konuşmuyoruz denge kurmaya çalışıyoruz. Rakı masalarında konuşuyorlar herkese cevabımı vereceğim. "

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz