Futbol

Yıldızların performansları!

25 Ağustos 2015 Salı 11:39 - Son Güncelleme 25 Ağustos 2015 Salı 12:16

Spor Toto Süper Lig'e gelen yıldızların iki haftalık performansı...

Dünya çapında isim yapmış birçok futbolcu yeni sezonda Süper Lig'de top koşturacak. Transfer döneminin en çok konuşulan takımı hiç kuşkusuz Fenerbahçe oldu.

Sarı lacivertliler 40 milyon avronun üzerinde bir harcama yaparak kadrosunu neredeyse baştan oluşturdu. Transfer edilen oyuncular arasında Robin van Persie ve Nani gibi yıldızlar yer aldı. 10 yeni futbolcu alan Fenerbahçe'de beklentileri tam anlamıyla karşılayan isim ise Van Persie oldu. Hollandalı oyuncu ikisi lig, biri Şampiyonlar Ligi biri de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 4 karşılaşmada görev aldı. Persie bu maçlarda takımına 2 golle katkı sağlarken Nani henüz beklentileri karşılayamadı. Portekizli futbolcu sahne aldığı maçlarda vasat bir görüntü çizdi. 8 milyon avroya transfer edilen Josef de Souza ise takıma hemen adapte oldu ve kadroya girdi. Simon Kjaer ve Abdoullaye Ba ise istenileni henüz sahaya yansıtamadı.

Son şampiyon Galatasaray ise Lukas Podolski'yi Türkiye'ye getirdi. Şu ana kadar sarı kırmızılı formayı 3 maçta giyen Alman yıldız 1 gol attı. Podolski geride kalan karşılaşmalarda Hamza Hamzaoğlu'nun vazgeçilmezi oldu.

Beşiktaş ise bu süreçte Mario Gomez ve Quaresma gibi iki stara forma giydirdi. Tekrar siyah-beyazlı ekibe katılan Quaresma 2 lig maçında 1 gol attı. Ancak portekizli futbolcu Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Gomez ise iki maçta formasını giydiği Beşiktaş'a henüz katkı yapamadı.

Trabzonspor ise Mbia, N'doye, ve Cavanda'yı Türkiye'ye getirdi. M'bia gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Cavanda da sağ bekteki boşluğu doldurmuş görüntüsü verdi. Yeni transfer N'doye ise henüz golle tanışamadı. Karadeniz ekibi yıldız transferlerine bir yenisini daha ekledi. Bonservisi Chelsea'de bulunan Marko Marin'i Türkiye'ye getiren Trabzonspor oyuncu ile anlaşma imzalayacak. 

Transfer döneminin en hızlı takımlarından Bursaspor ise Balazs Dzsudzsak ile anlaştı. Macar futbolcu Gaziantepspor karşısındaki futbolu ile taraftarın beğenisi kazandı.

Transfer bombasını patlatan Antalyaspor ise Samuel Eto'o'yu kadrosuna kattı. Geldiği andan itibaren farkını ortaya koyan Kamerunlu futbolcu ligde çıktığı 2 maçta 3 gol attı. Eto'o, Antalyaspor'u sezon boyunca taşıyacağının sinyallerini şimdiden vermiş oldu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz