Futbol

“Yollarımız ileride kesişebilir”

18 Nisan 2019 Perşembe 10:37 - Son Güncelleme 18 Nisan 2019 Perşembe 10:39

Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Cenk Tosun, Everton’da uzun süre görev yapmak istediğini fakat siyah beyazlı ekiple yollarının ileride kesişebileceğini söyledi.

2014-18 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giyen ve 2018’in ara transfer döneminde Everton’a transfer olan Cenk Tosun, siyah beyazlı ekiple ilgili açıklamalar yaptı. 

Fanatik’e konuşan Tosun, “Beşiktaş’la yollarımız ileride kesişebilir. Hiçbir zaman bir daha Türkiye’ye dönmem demiyorum. Everton’da çok mutluyum. Burada uzun süre görev yapmak istiyorum. Vatanımı, bayrağımı burada gururlandırmak istiyorum. Burada Türkiye’yi temsil ediyoruz. Sadece ben değil; Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Zeki Çelik, Merih Demiral, Okay Yokuşlu da aynı şekilde... Sadece ismimizi değil bütün ülkeyi temsil ediyoruz. O yüzden genç futbolcularımıza bir ilham olabilmek için burada oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum. Ondan sonra yaşımız geldiğinde Premier Lig bizi aştığında tabii ki niye Türkiye’ye dönmeyeyim, neden Beşiktaş’a dönmeyeyim... Tabii ki geri dönerim.” ifadesini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz