Futbol

Yöneticiler elini cebine attı

13 Ocak 2016 Çarşamba 10:42 - Son Güncelleme 13 Ocak 2016 Çarşamba 08:49

Sivasspor, 5 transferini yönetim kurulu üyelerinden toplanan parayla yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un ara transfer döneminde renklerine bağladığı 4'ü yabancı 5 futbolcunun transferini, yönetim kurulu üyelerinden toplanan 4 milyon lirayla gerçekleştirdiği bildirildi.

Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Munar, yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde David Texeira, Joan Oumari, Etzaz Hussain, Cristian Tanase ve Hasan Kabze'yi kadrolarına kattıklarını söyledi.

Yönetim kurulu olarak transfer konusunda üzerilerine düşeni yaptıklarını belirten Munar, şöyle konuştu:

"Kulübün kasasında para olmamasına rağmen yönetim kurulu üyelerinden topladığımız 4 milyon lirayla bu transferleri gerçekleştirdik. Şimdi sıra taraftarlarımızda. Kombine fiyatlarını ikinci yarıda yarıya indirdik. Bundan dolayı 5 bin kombine satışı bekliyoruz. Bu saatten sonra taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Özlenen Sivasspor, eski günlerine taraftarın desteğiyle tekrar geri dönecektir."

İyi ve yerinde transferler yaptıklarını dile getiren Munar, "Takıma katkı sağlayacak faydalı futbolcular aldık. Bu oyuncularla da transferi kapattık. Daha transfer yapmayı düşünmüyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız takıma büyük katkı sağlayacaklar. İkinci yarıyla bambaşka bir Sivasspor izleyeceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Munar, transferlerin takıma yeni katıldığını, hepsinin bir birinden kaliteli futbolcular olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"İki hafta sonra takıma tam olarak uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. Transfer konusunda yönetim olarak aceleci davranmadık. Hocamızın takip ettiği ve istediği futbolcuları aldık. Bu transferler de takıma büyük güç katacak. Aldığımız futbolcular, Norveç, ABD ve Çin liginden geldi. Geldikleri yerlerde lig bir ay önce bitti. Bunun için futbolcular iki hafta sonra takıma tam olarak uyum sağlar."

Takım olarak daha iyi yerlere geleceklerine inandıklarını vurgulayan Munar, "Yeni transferlere çok güveniyoruz. Zaten onlara güvenmesek inanmasak transfer etmezdik. Onun için yeni transferler takıma büyük katkı sağlayacak. Bizi üst sıralara taşıyacak. Bizim için ikinci yarı yapacağımız 17 karşılaşmada birbirinden önemli. Ligde 22-23 puanı olan takımların yerleri bile şu anda garanti değil" şeklinde konuştu.

Munar, transferi bitirdikten sonra kendilerine kulüp bulmasını istedikleri futbolcularla ilgili çalışmalara yeni başladıklarını dile getirerek, "Bu arkadaşlarımızın kendilerine kısa zamanda kulüp bulmalarını ümit ediyorum. Takımdan ayrılan arkadaşlarımıza bu zamana kadar Sivasspor'a verdikleri emeklerden ve desteklerden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz