Futbol

Yüreğini ortaya koyduğun zaman...

30 Ekim 2013 Çarşamba 14:42 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 14:45

"Maçı yıldızlar değil, yürek kazandırır."

Bursasporlu Musa Çağıran, Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Genç oyuncu, "Yıldız oyuncu olması önemli değil, yüreğini ortaya koyduğun zaman her maçı kazanırsın" dedi.

Yeşil beyazlı takımın başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Maçı yıldız oyuncuların değil yürekli mücadelenin kazanacağını belirten Musa Çağıran şunları kaydetti: "Yakaladığımız galibiyet serisini Fenerbahçe maçında da sürdürmek istiyoruz. Sezon başından beri ihtiyacımız seri yakalamaktı. Bunu 4 haftadır gösteriyoruz. Takım daha iyiye gidiyor. Fenerbahçe maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kesinlikle burada Fenerbahçe'ye puan vermek istemiyoruz. Puanları biz almak istiyoruz. Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bursaspor karakterini sahaya yansıtırsa, çok iyi bir şekilde mücadele ederse Fenerbahçe maçını kazanır. Karşıda yıldız futbolcunun olmasının önemi yok. Yüreğini ortaya koyduğun zaman her maçı kazanırsın."

Bir gazetecinin "Ümit Milli Takım'da gösterdiğin performans var. Bursaspor'da ise forma şansı bulamıyorsun. Bunu nasıl değerlendiriyorsun?" sorusunu da cevaplandırdı Musa, "Ümit Milli Takım'da sürekli oynadığım için benim için iyi oluyor. Gol atıyorum. Orada özgüvenim daha yüksek. Orada daha çok iş yapıyorum. Hocamızın kararı. Bekliyoruz. İnşallah bize de sıra gelir" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz