Futbol

"Zor bir dönemece girdik"

03 Nisan 2016 Pazar 17:33 - Son Güncelleme 03 Nisan 2016 Pazar 14:36

Bakkal: "Zor bir dönemece girdik, hepimiz bunun bilincindeyiz"

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahalarında Bursaspor'a karşı aldıkları 2-1'lik yenilginin ardından zor bir dönemece girdiklerini belirtti.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, söylenecek fazla bir şeyin olmadığını ve fazla konuşmak istemediğini söyledi.

Kaçırdıkları gollerin arkasına sığınmayı mazeret olarak söylemekten bıktıklarını dile getiren Bakkal, "Belki klasik olacak ama devam etmemiz gerektiğini söyleyebilirim, başka da söylenecek bir şey yok zaten." dedi.

Bakkal, sakat futbolcuların çok olduğu bir ortamda müsabakalara çıkmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Dik durarak devam edeceğiz, başka bir çaremiz yok. Atamadık, olmadı." diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy'un kötü bir maç yönettiğini savunan Bakkal, çok ucuz goller yediklerini ve üzüntülü olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Zor bir dönemece girdik, hepimiz bunun bilincindeyiz. Burada bahar havası estiremem. Biraz da üzüntüm oradan. 7 maçımız var, 4'ü içeride. Devam edeceğiz, bunun başka bir şıkkı yok. Çok stresli ortamlarda maç oynuyoruz, devam edeceğiz, ben sadece onu söyleyebilirim. Elimizde, avucumuzda olanla devam edeceğiz."

- Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise golü buluncaya kadar önde oynamaya başladıklarını, golü bulduktan sonra da psikolojik olarak geri çekildiklerini söyledi.

Sivasspor golü bulduktan sonra oyunun dengelendiğini dile getiren Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"İkinci yarıda yine önde oynamaya çalıştık. Son ana kadar galibiyet için, kazanmak için oynadık ve bu mücadeleyi sürdürdük. Rakibimizin çok ciddi pozisyonları oldu ama bizim de girdiğimiz pozisyonlar ve önde yakaladığımız ataklar vardı. Son dakika da olsa attığımız golle kazandık, çıkışımızı devam ettiriyoruz. Takımın kendine olan güveni her geçen gün daha da iyi duruma geliyor. İyi mücadele ettik, oynanması gerektiği kadar iyi oynadık ve iyi bir galibiyet aldık, kulübümüze hayırlı olsun."

Ligde gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları maça değinen Hamzaoğlu, bu karşılaşmadan da en iyi şekilde ayrılmayı hedeflediklerini ifade etti.

Sivasspor'a da bundan sonraki maçlarında başarı dileyen Hamzaoğlu, "İnşallah, hak edenin bu ligde kaldığı bir sezon geçiririz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz