Futbol

"Zorlu bir maç oynayacağız"

26 Ağustos 2016 Cuma 15:13 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2016 Cuma 13:25

Coşkun Zeren, "Yeni Malatyaspor maçından alacağımız her puan değerlidir"

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, 28 Ağustos Pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor'la yapacakları maçtan iyi bir neticeyle ayrılmak istediklerini söyledi.

Coşkun Zeren, yaptığı açıklamada, TFF 1. Lig'in ikinci haftasında deplasmanda karşılaşacakları Yeni Malatyaspor'un iyi bir ekip olduğunu kaydetti.

Rakiplerinin sezona galibiyetle başladığını hatırlatan Zeren, "Çok iyi bir takım. Zorlu bir maç oynayacağız. Hazırlıklarımızı hafta boyunca kazanmak üzerine yaptık. Az hata yapan takım, maçtan galip ayrılacaktır. Bu tür karşılaşmalarda çok fazla pozisyon olmaz. Bulduğumuz fırsatları değerlendirmeliyiz." şeklinde görüş belirtti.

Müsabakayı kazanmak istediklerini anlatan Zeren, "Yeni Malatyaspor maçından alacağımız her puan değerlidir. Kazanamasak da kaybetmememiz gerekir. Umarım kazanırız." diye konuştu.

Coşkun Zeren, Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi eksik ve sakat oyuncularının bulunmadığını sözlerine ekledi.

Öte yandan Samsunspor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Engin Korukır yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Karadeniz ekibi, antrenmanın ardından kara yoluyla Malatya'ya hareket etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz