Futbol

Taşlıtarla Spor Süper Amatör'e yükseldi

30 Haziran 2022 Perşembe 11:13 - Son Güncelleme 30 Haziran 2022 Perşembe 11:15  |  Kaynak : TRT SPOR

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 2018 yılında kurulan Taşlıtarla Spor Kulübü, azmin zaferini yaşıyor. 1. Amatör Lig'de mücadele eden ekip, son maçında da galip gelerek Süper Amatör Lig'e yükseldi.

47 Puanla rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Taşlıtarla Spor'u taraftarları son maçında yalnız bırakmadı.

"İnandık, başardık''

Amatör Lig'de profesyonel anlayış ve kurumsallık ilkesiyle çıktıkları yolda her sene bir üst lige çıkma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Taşlıtarla Spor Kulübü Başkanı Serkan Erkul, "Bu sezon 9 transfer yaptık, futbolcularımızla iyi bir takım olgusu yakaladık. Hocamız Mustafa Bekir Erkaya başta olmak üzere bizim yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

"Gaziosmanpaşa halkının ilgisi büyük"

Taşlıtarla Spor Kulübü Teknik Direktör ve Koordinatörü Mustafa Bekir Erkaya'da, "Futbolcularımızla bir aile gibiyiz. Pandemiye rağmen antrenmanlarımızı aksatmadan yaptık. Gaziosmanpaşa halkının desteği oldukça fazla. Kulübümüzün spor okullarına da büyük ilgi var. Çocuklara futbolun yanında İngilizce, satranç, resim dersi gibi eğitimler de veriyoruz. Bu başarıyı kazanmada yöneticilerimizin bizlere verdiği destekler büyük rol oynadı" diye konuştu.
 

Sıradaki Haber
Galatasaraylı girdiği komadan Fenerbahçeli çıktı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz