Futbol

Tesisleşmede dev adımlar sürüyor

26 Aralık 2015 Cumartesi 19:05 - Son Güncelleme 26 Aralık 2015 Cumartesi 17:16

"Türkiye genelinde çok önemli tesis yapılanmalarımız devam ediyor"

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye genelinde salon, stat, yüzme havuzu, gençlik merkezi gibi çok önemli tesis yapılanmasının devam ettiğini söyledi.

Seyfi Tatar Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nı izlemek üzere Ordu'ya gelen Baykan, Ordu Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'ten çalışmalara ilişkin bilgi alan Baykan, merkezde kalan sporcularla da bir süre sohbet etti.

Baykan, yaptığı açıklamada, 2016 Rio Olimpiyatları öncesinde Ordu'da önemli bir organizasyonun yapıldığını belirterek, "2016 yılının nisan ayında Samsun'da yapılacak kota müsabakalarında Rio'ya katılacak boksörlerimizin belli olmasını bekliyoruz. Bu açıdan bugün burada izlediğimiz finallerde derece yapan sporcular 2-3 aylık bir hazırlık sonrasında Samsun'daki müsabakalara katılmaya hak kazananlar belli olacak" diye konuştu.

Türkiye açısından boksun önemli bir spor branşı olduğuna dikkati çeken Baykan, Türkiye'nin olimpiyat tarihinde madalya aldığı ve yeni olimpiyatlarda da alma ihtimali olduğu bir branş olduğunu dile getirdi.

Organizasyonun yapıldığı salonun biraz eski olduğunu ifade eden Mehmet Baykan, şunları kaydetti:

"Türkiye genelinde salon, stat, yüzme havuzu, gençlik merkezi gibi çok önemli tesis yapılanmamız devam ediyor. Daha güzel salonlarda Ordu'da önümüzdeki dönemlerde önemli organizasyonlar mutlaka yapılacak. Organizasyon açısından emeği geçen gerek Türkiye Boks Federasyonunu gerekse Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum."

Sıradaki Haber
Eskişehir taktik çalıştı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz