Futbol

1. Lig ve 2. Lig mercek altında

28 Kasım 2013 Perşembe 15:08 - Son Güncelleme 28 Kasım 2013 Perşembe 15:11

Milli takım antrenörleri, 1. Lig ve 2. Lig'de oynanacak 12 maçı izleyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, her antrenör bir PTT 1. Lig'den, bir de Spor Toto 2. Lig'den karşılaşmayı tribünden takip ederek, oyuncuların son form durumlarını yakından takip edecek.

1. Lig'de 30 Kasım Cumartesi günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Adana Demirspor maçını Ahmet Ceyhan, Mersin İdmanyurdu-Samsunspor karşılaşmasını Adnan Örnek, Orduspor-Balıkesirspor müsabakasını Güngör Şahinkaya ve Manisaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını ise İsmail Demiriz'in izleyeceği, 1 Aralık Pazar günü yapılacak Karşıyaka-1461 Trabzon maçında Turan Sofuoğlu ve Adanaspor-Bucaspor karşılaşmasında da Şenol Ustaömer'in görev yapacağı bildirildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 30 Kasım Cumartesi günü oynanacak Sarıyer-İnegölspor maçını Şenol Ustaömer, 1 Aralık Pazar günü yapılacak Giresunspor-Dardanelspor karşılaşmasını Güngör Şahinkaya ve Kartalspor-Konya Anadolu Selçukluspor maçını da Adnan Örnek'in takip edeceği kaydedildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ise 30 Kasım Cumartesi günü yapılacak Altınordu-Bandırmaspor maçında Turhan Sofuoğlu, 1 Aralık Pazar günü oynanacak Tepecikspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında Ahmet Ceyhan, Bayrampaşa-Körfez Futbol Kulübü müsabakasında ise İsmail Demiriz tribünde olacağı belirtildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz