Futbol

"1 Lira alacağı yoktur!"

21 Ocak 2014 Salı 15:30 - Son Güncelleme 21 Ocak 2014 Salı 15:34

Şanlıurfaspor Başkanı Nabi Kırmızı, Sercan'ın alacaklarıyla ilgili konuştu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Nabi Kırmızı, birçok maçın hakem hatalarıyla aleyhlerine sonuçlandığını iddia etti.

Kırmızı, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, sıkça karşılarına çıktığını iddia ettiği hakem hatalarının kendilerini tedirgin ettiğini söyledi.

Takımda çok iyi futbolcuların bulunduğunu aktaran Kırmızı, şöyle konuştu: "Ancak bir türlü takımın hak ettiği yere gelmesini sağlayamadık. Bu arada birçok maçımız hakem hatalarıyla aleyhimize sonuçlandı. Bu hataları iyi niyetle, insani duygularla yapıldığını düşündük. Ancak kamu oyunda başka bir algı oluşmaya başlandı. İnanmak istemediğimiz bir şekilde 'acaba bölgeden bir takımın çıkması istenmiyor mu' söylemleri bizlere aktarılmaya başlandı. Bu, tehlikeli ve hiç inanmak istemediğimiz bir durum. Sahamızda oynadığımız maçlara ilişkin federasyonun dikkatini çekmek istiyorum." Kırmızı, sezon başında teknik direktör Raşit Çetiner'in raporu doğrultusunda 9 milyon lira harcayarak transfer yaptıklarını anımsattı.

Özellikle Sercan Yıldırım ve Foteks'in transfer bütçelerini yükselttiğine işaret eden Kırmızı, "Bu iki transfer Türkiye gündemine otururken bütün yorumcular Şanlıurfaspor'u ayrı bir yere koyup bizi ligin şampiyonu noktasına getirmişti. Ancak ilk devre talihsizlikler yaşadık, futbolcularımız adapte olamadı" dedi.

Hiçbir futbolcunun kulüpten alacağının olmadığına dikkati çeken Kırmızı, maç başı ücretlerinin dahi ödendiğini ifade etti.

Sercan Yıldırım'ın kulüpten alacaklarının ödenmediği iddiasının asılsız olduğunu belirten Kırmızı, "Üzerine basa basa söylüyorum Sercan ve diğer arkadaşların Şanlıurfaspor kulübünden bir lira dahi alacağı yoktur" şeklinde konuştu.

İLGİLİ VİDEOLAR

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz