Futbol

"3 penaltı verilmedi"

17 Ekim 2015 Cumartesi 22:20 - Son Güncelleme 17 Ekim 2015 Cumartesi 22:25

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu, hakemleri eleştirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, PTT 1. Lig'de 2-2 berabere kaldıkları Boluspor maçına ilişkin, "Bu kadar çok hakem şanssızlığının yaşandığı bir maçta beraberliği, alınmış bir puan olarak görüyorum" dedi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Boluspor karşısında ligin başından bu yana oynadıkları 8 maçın en kötü başlangıcını yaptıklarını söyledi.

İlk yarıda rakibin daha etkili pozisyonlar ürettiğini belirten Kutlu, "İkinci yarı galibiyete yakın taraf bizdik. Maçı da galibiyetle bitirmemiz gerekiyordu. Hatalarımıza bakacağız. Daha iyi oynamaya, daha üretken olmaya çalışacağız" diye konuştu.

"3 penaltı çalınmadı"

Ligde tecrübesi olmayan hakemlere Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un iç saha maçlarında tecrübe kazandırıldığını iddia eden Kutlu, bu maçta da 3 penaltı pozisyonuna düdük çalınmadığını ileri sürdü.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş da takımıyla ilk deplasman maçına çıktığını söyledi.

Ligin tepesindeki bir takıma karşı oynamanın zor olduğunu ifade eden Karakuş, "Lige verilen arada iyi çalıştık. Çıkışımız vardı, bunu iyi futbolla devam ettirmek istiyorduk. Maçta da iyi oynadık. İlk devrede farkı 2'ye, 3'e taşıyabilseydik ortaya daha farklı bir durum çıkardı" ifadelerini kullandı.

İkinci devrenin ilk bölümlerinde konsantrasyon kaybı yaşadıklarını dile getiren Karakuş, sonrasında toparlandıklarını ve maça denge getirdiklerini anlattı.

İki takımın da kazanmak için mücadele verdiğini vurgulayan Karakuş, "Keyifli, güzel bir oyun oldu. Puan aldığımıza sevinelim mi üzülelim mi bilmiyorum aslında. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler ve sonuç 2-2 oldu" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz