Futbol

“5 maçlık serimiz bozuldu, üzgünüz”

29 Ocak 2021 Cuma 22:52 - Son Güncelleme 29 Ocak 2021 Cuma 22:55  |  Kaynak : İHA

Akhisarspor mağlubiyeti sonrası konuşan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Erkan Sözeri, iyi oynadıkları bir maçta uzaktan yedikleri bir golle 5 maçlık galibiyet serilerinin sona ermesinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’de 5 maçlık serinin aldıkları mağlubiyetle bozulmasının üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Maçın tamamına hakim bir oyun oynadık. Zaman zaman güzel organizasyonlar gerçekleştirdik. Oyun içinde hep kaldık. İyi konsantre olduk, rakibe pozisyon vermedik çok da pozisyona girdik. Deplasmanda ancak bu kadar çok pozisyona girilir. Ama maalesef bugün girdiğimiz çok net pozisyonları değerlendiremedik. Değerlendiremeyince rakibimiz de zaten biraz çok sabırlı oynadı. Maçın sonlarına doğru uzaktan buldukları bir golle 5 maçlık serimiz bozuldu. Rakibi tebrik ediyoruz. Akhisarspor’u tebrik ediyoruz. Biz de artık bu maçta eksikliklerimizi görüp hatalarımızdan dersler çıkarıp önümüzdeki hafta tekrar bir deplasman Samsunspor maçına odaklanacağız. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum bugün her şeyi yaptılar sahada sadece golümüz eksikti. Final paslarındaki durumumuz eksikti. Onun için oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Sadece üzüntü verici 3 puanı burada bırakmamız” dedi.

“Hakemler 10 numara 5 yıldız”

Hakemlerin yönetimi hakkında da konuşan Sözeri, şunları söyledi:
“Diğer yandan hakemlere de bir iki çift laf söylemek istiyorum. Gerçekten Buğra Taşkınsoy hoca bugün kırmızı kart gösterdi sarı kart gösterdi bizim oyuncularımıza hepsi yerli yerindeydi. 10 numara 5 yıldız bir maç yönetti derler ya öyle bir maç yönetti. Belki de ilk defa maçımı yönetti uzun süredir. Süper Lig’e çok pırıl pırıl bir hakem geliyor, hakem ekibi geliyor. Gerçekten tebrik ediyorum onları da yolları açık olsun.”

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz