Futbol

6 yılda 12 teknik adam

22 Kasım 2016 Salı 16:46 - Son Güncelleme 22 Kasım 2016 Salı 13:49

Ünal Karaman ile yolların ayıran Ş.Urfaspor, 6 sezonda 12 teknik adam değiştirdi.

TFF 1. Lig'de 6 sezonda 12 teknik adamla çalışan Şanlıurfaspor'da, Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları sürüyor.

Ligde 6 sezondur mücadele eden sarı-yeşilli ekip, teknik direktör konusunda istediği istikrarı sağlayamadı. Ligin en fazla teknik direktör değiştiren takımları arasında yer alan Şanlıurfaspor'da 6 sezonda 12 teknik adam görev yaptı.

Kemal Kılıç ile lig tarihine başlayan sarı-yeşilli ekipte sırasıyla Bahri Kaya, Raşit Çetiner, Ömer Can Göksu, Reha Kapsal, Hüseyin Dağ (3 kez), Cihat Arslan, Osman Özköylü, Engin Korukır, Tugay Kerimoğlu, Erhan Altın ve Ünal Karaman görev yaptı.

Karaman'ın istifasının ardından yeni teknik direktör için görüşmelerini sürdüren kulüp, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile de anlaşma sağlayamadı.

"Kimseyle problemli ayrılmadık"

Kulüp başkanı İsmail Bağıban, yaptığı açıklamada, camianın menfaatleri doğrultusunda teknik direktör değişikliklerine gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Teknik direktör konusunda istikrarın yakalanması için yoğun çaba harcadıklarını Bağıban, "İyi sonuç gelmeyince futbolda ayrılık kaçınılmaz oluyor. Şu ana kadar çok kariyerli ve karakterli hocalarla çalıştık. Anlaşmalarımız karşılıklı anlayış doğrultusunda feshedildi. Hiçbir teknik direktörle problemli ayrılmadık. Son olarak Ünal Karaman ile de yolları ayırdık. Kısa sürede takımımızı yeni hocamıza emanet edeceğiz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz