Futbol

Adana Demirspor transfere doymuyor

22 Temmuz 2016 Cuma 14:56 - Son Güncelleme 22 Temmuz 2016 Cuma 12:02

Mavi-lacivertliler, defans oyuncusu Tufan Kelleci'yi de renklerine bağladı.

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor, transferde hız kesmiyor. Mavi-lacivertliler, son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan defans oyuncusu Tufan Kelleci'yi kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, 22 yaşındaki Tufan Kelleci, kulüp başkanı Sedat Sözlü'nün de yer aldığı törenle 2+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

Başkan Sözlü, Tufan Kelleci'yi takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Adana Demirspor'u herkesin yakından takip ettiğini aktaran Sedat Sözlü, "Transferlerimizin çok çetin bir rekabet içerisinde olacağını görüyoruz. Hepsi de birbirinden kaliteli ve önemli isimler." ifadelerini kullandı.

Transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden Tufan Kelleci ise şunları kaydetti:

"Böylesine büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Camiayı yakından takip ediyordum. Taraftarlarımızın ünü, tüm Türkiye'ye yayılmış durumda. Tribünde desteklerini bizden esirgemesinler. İnşallah hedefimize ulaşıp sezon sonu herkesin yüzünü güldürürüz. Uyum sorunu yaşayacağımı zannetmiyorum. Bir an önce arkadaşlarımla kaynaşmak istiyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun."

Altyapı eğitimini Almanya'nın Freiburg takımında alan Tufan Kelleci, daha önce Gaziantepspor, BUGSAŞ Spor, Altay, Somaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'da forma giydi.

Çarşamba günü imza şov yapmıştı

Adana Demirspor, geçtiğimiz çarşamba günü ise Tevfik Köse, Oğuzhan Berber ve Ümit Karaal ile ikişer, Waldison Rodrigues De Souza, Ozan İpek, Nikola Raspopovic ve Serkan Yanık ile birer yıllık sözleşme imzalamıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz