Futbol

Adana Demirspor'a şok haber!

25 Temmuz 2016 Pazartesi 15:22 - Son Güncelleme 25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:27

Kızılcahamam kampında sakatlanan İzzet, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Kızılcahamam kampında sakatlanan defans oyuncusu İzzet Çelik, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, mavi-lacivertlilerin sabah antrenmanında sakatlanan ve kaldırıldığı hastanede MR'ı çekilen İzzet'in, sol ayak ön çapraz bağlarının koptuğu belirlendi. Genç futbolcunun, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

İzzet Çelik, yaptığı açıklamada, girdiği ikili mücadelenin ardından ayağının çimlere takıldığını aktararak, şunları kaydetti:

"Sakatlandığım anda ayağımdan gelen sesi ömrüm boyunca unutmayacağım. Aslında her şey iyi gidiyordu fakat talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ancak futbolun içinde bunlar da var. Teknik heyetimize ve takımdaki büyüklerime destekleri için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda sahalara dönmeyi ümit ediyorum."

Teknik direktörü Erkan Sözeri de İzzet'in çok büyük bir şanssızlık yaşadığını belirterek, "İnşallah bir an önce iyileşir. Aramıza döneceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz