Futbol

Adana Demirspor'da Aybaba etkisi

05 Nisan 2021 Pazartesi 15:26 - Son Güncelleme 05 Nisan 2021 Pazartesi 15:28  |  Kaynak : DHA

Cüneyt Dumlupınar'la yollarını ayırdıktan sonra Samet Aybaba yönetiminde sahaya çıkan Adana Demirspor, 5 maçtan namağlup olarak ayrıldı.

Süper Lig'e yükselme hesabı yapan Adana Demirspor, teknik direktör Samet Aybaba'nın gelişiyle yakaladığı yükselişi sürdürüyor.

Aybaba'nın göreve geldiği süreçte ikinci sıradaki Yılport Samsunspor ile 10, lider GZT Giresunspor ile 14 puan fark bulunurken, 5 haftanın sonunda ilk 2 takımla puan farkı 2'ye düştü.

5 haftalık periyotta üst sıralardaki rakibi olan Samsunspor'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup eden mavi lacivertliler, Bandırmaspor, İstanbulspor ve Keçiörengücü'nü de aynı skorla mağlup etti. Bu periyotta sadece deplasmanda Eskişehirspor'a 2 puan bırakan Adana Demirspor, kalan maçlarını kazanarak ilk 2'den Süper Lig'e yükselmek istiyor.

Rakip Akhisarspor

Bu sezon ligde oynadığı 28 maçta 15 galibiyet alan ve 6 kez mağlubiyetle sahadan ayrılan Adana Demirspor, ligde 3'üncü sırada bulunuyor.

Lider Giresunspor ile 5 puan, ikinci sıradaki Samsunspor ile arasında 2 puan fark olan mavi lacivertliler, cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda karşılaşacağı Akhisarspor'u da yenerek, şampiyonluk iddiasını güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz