Futbol

Adana Demirspor'da şok sakatlık

16 Ağustos 2016 Salı 13:33 - Son Güncelleme 16 Ağustos 2016 Salı 10:43

Gökçek Vederson 1 ay, kaleci Fevzi Elmas ise 6 ay sahalardan uzak kalacak.

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un Bolu kampında sakatlanan Gökçek Vederson'un 1 ay, kaleci Fevzi Elmas'ın ise 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, sezon hazırlıklarını Bolu'daki kampta sürdüren mavi-lacivertlilere, ligin ilk haftasındaki Samsunspor maçı öncesinde Vederson ve Fevzi'den kötü haber geldi.

Akdeniz ekibinin BUGSAŞ Spor ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve sağ omuz tendonunun yırtıldığı öğrenilen Fevzi'nin, sezonun ilk yarısını kapattığı belirlendi.

Vederson'un ise sol dizinden sakatlanmasının ardından yapılan kontrollerde menisküs yırtığı teşhis edildiği, ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Erkan Sözeri, peş peşe gelen üzücü haberlerin ardından kaleyi Emrullah Şalk'a teslim edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Talihsiz sakatlıklar bizi son derece üzdü. En önemli oyuncularımızdan Fevzi ve Vederson’un sakatlanması bizde büyük kayıplara yol açtı. Bu iki oyuncumuzun yerine transfer yapmayı planlıyoruz. Antrenörlük hayatım boyunca bu kadar talihsizlik yaşamamıştım. İnşallah Samsunspor maçını kayıpsız bir şekilde geçmek için kenetlenip sahaya çıkacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz