Futbol

Adana Demirspor'da Süper Lig coşkusu

09 Mayıs 2021 Pazar 22:58 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2021 Pazartesi 00:16  |  Kaynak : AA

TFF 1. Lig'de son hafta mücadelesinde deplasmanda Menemenspor'u 4-1 yenerek Süper Lig vizesi alan Adana Demirsporlu futbolcular, maç bitiminde büyük sevinç yaşadı.

Menemen İlçe Stadı'ndaki müsabakada, yedek kulübesinde yer alan Adana Demirsporlu futbolcular, maçın bitimine doğru özel hazırlanan tişörtleri giydi.

Maçın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşayan futbolcular, coşkularını kendilerini desteklemeye gelenlerle kutladı. Futbolcular, teknik direktör Samet Aybaba'yı omuzlarına aldı.

Maç bitiminde yapılan anonsla Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor tebrik edildi.

Adana'da büyük sevinç

Maç devam ederken başlayan kutlamalarda, kentin çok sayıda yerinden havai fişekler atıldı.

Maçın sona ermesiyle zirveye çıkan coşkuda vatandaşlar da evlerinin balkonlarından şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Vatandaşların kimileri evlerinin ışıklarını açıp kapatarak, sevinç gösterisinde bulundu.

Süper Lig'e yükselmeyi kimi vatandaşlar ise araçlarıyla kortej oluşturarak kutladı.

Kısıtlamaya rağmen sokağa dökülüp, konvoy ve meşalelerle kutlama yapmak isteyince polis tarafından dağıtıldı.

Gökhan İnler: "İyi günde kötü günde hep beraberdik"

Adana Demirspor'un takım kaptanı Gökhan İnler, iyi ve kötü günde beraber olarak Süper Lig'e çıkmayı başardıklarını söyledi.

Gökhan İnler, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'a transfer olurken Adana'yı Süper Lig'e çıkarmak hedefiyle geldiğini belirtti. Başta teknik direktör Samet Aybaba olmak üzere herkese teşekkür eden Gökhan İnler, "İyi günde kötü günde hep beraberdik. Takım olduk ve bu sene başardık." dedi.

Futbolculardan Volkan Şen de çok istedikleri şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. 26 yıllık Süper Lig hasretini sonlandırdıklarını kaydeden Volkan Şen, "Tarihe geçtik. Bu büyük bir mutluluk ve gurur bizim için. Gerçek anlamda çok mücadele ettik. 14 puan geriden gelmek, şampiyon olmak kolay değil." diye konuştu.

Tarık Çamdal ise yılların verdiği hasreti sona erdirdiklerini aktararak, yazdıkları şampiyonluk hikayesinin bir parçası olmanın inanılmaz bir mutluluk olduğunu söyledi. Geçmişte şampiyonluklar yaşadığını vurgulayan Tarık Çamdal, "Bu şampiyonluk benim için en güzeli. Ben kendimi buraya ait hissediyorum. Burada güzel bir aile ortamı var. Bunu başardığımız için inanılmaz mutluyum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz