Futbol

"Adana'nın başarısı için buradayız''

14 Ağustos 2015 Cuma 15:46 - Son Güncelleme 14 Ağustos 2015 Cuma 15:55

''Herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse başarı da uzak olmaz''

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Başkanı Bayram Akgül, imkanları dahilinde oluşturulabilecek en iyi kadroyu kurduklarını belirterek, "Bu sezon lig geçmiş yıllara oranla çok daha çetin geçecek. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse başarı da uzak olmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesinden yapılan açıklamaya göre, şube başkanı Adnan Poyraz ve yönetim kurulu üyeleri, sezon öncesinde Adanaspor'u ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

Burada konuşan başkan Bayram Akgül, ziyaretin çok anlamlı olduğunu bildirerek, "Adana'nın başarısı için buradayız. El birliğiyle bu başarıya ulaşmanın mücadelesini vereceğiz. İmkanlarımız dahilinde oluşturulabilecek en iyi kadroyu kurduk. Bu sezon lig geçmiş yıllara oranla çok daha çetin geçecek. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse başarı da uzak olmaz. Birlik beraberlik içerisinde tek amacımız Adanaspor'u layık olduğu yere getirmek olacaktır" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Eyüp Arın da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sıkı çalıştık ve bu çalışmanın karşılığını sahada almanın mücadelesini vereceğiz. Henüz uyum aşamasındayız. Ancak bu uyum aşamasını kısa sürede atlatıp başarıya odaklanacağız. Tek arzumuz Adanaspor'un başarısı. Taraftarlarımızın da desteğiyle bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız."

Adnan Poyraz ise TSYD olarak Adanaspor'un başarıya ulaşması için üstlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceklerini kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz