Futbol

"Adanaspor maçını mutlaka kazanmalıyız"

18 Kasım 2013 Pazartesi 19:51 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 19:54

Samsunspor T.Direktörü Kalpar: "Ligdeki konumumuz, bizi kazanmaya zorluyor."

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Ligdeki konumumuz bizi, Adanaspor maçını mutlak ve mutlak kazanmak zorunda bıraktı" dedi.

Kalpar yaptığı açıklamada, sakat futbolcularının bir kısmının tamamen iyileştiğini, diğerlerinin de maç gününe kadar iyileşeceğini söyledi.

Samsunspor'un ligdeki konumu açısından Adanaspor karşılaşmasının en önemli maçlarından birisi olduğunu belirten Kalpar, "Bu maçı üç puan olarak değerlendiriyoruz. Maçı kazandığımız da ligin ilk yarısının bitimine 5 maç kalacak ve Adanaspor maçında yakalayacağımız moralle diğer maçlardan en iyi sonucu alabileceğimizi düşünüyorum. Onun için en önemlisi bu maçı kazanmak" diye konuştu.

Bu maçı kazanmak için futbolculara ve kendilerine önemli görev düştüğünü ifade eden Kalpar, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ligdeki konumumuz bizi Adanaspor maçını mutlak ve mutlak kazanmak zorunda bıraktı. Bu maçı kazanarak puanımızı 21'e çıkartırsak kalan 5 maçtan en iyi sonuçları alabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan, Samsunspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı beyazlı futbolcular koşu ve kısa pas çalışması yaptı. İdmanın son bölümü taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Ekigho katılmadı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz