Futbol

Adanaspor'da Alman ekolü

24 Temmuz 2014 Perşembe 14:19 - Son Güncelleme 24 Temmuz 2014 Perşembe 14:22

Turuncu-beyazlılarda Alman ekolünden gelen 7 isim var.

Yeni sezon hazırlıklarını Çatalan kampında sürdüren Adanaspor'da Alman ekolünden 7 futbolcu var.

Turuncu-Beyazlı takımda solbek Selçuk Şahin, savunma oyuncusu Fahri Akyol, Orta saha oyuncuları Olcay Turhan, Fatih Baydemir, forvet oyuncuları Murat Yılmaz, Mehmet Boztepe ve Ahmet Dereli Alman ekolünden gelen Adanaspor'un gurbetçi futbolcuları. Turuncu-Beyazlı ekipte gurbetçi oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Gurbetçi oyuncular antrenmanda zaman zaman birbirleriyle Türkçe konuşurken bazen de Almanca konuşarak anlaşıyorlar..

A2 ile 2 maç var

Adanaspor'da kampın son günlerine yaklaşılırken A2 takımı ile iki özel maç yapılacak. Turuncu-Beyazlı takım cumave cumartesi günü üst üste A2 takımıyla maç oynanacak. Aşam saatlerinde yapılacak çift kalede Adanaspor özellikle Gine'li stoper Mamadou Mara'yı geniş alanda da görme şansı bulacak. A2 takımıyla yapılacak hazırlık maçlarında Mara oynadıktan sonra teknik heyet son kararını verecek..

Eriş'ten kamp değerlendirmesi

Çatalan kampının son günlerinde çalışmalarını sürdüren Adanaspor'da Teknik Direktör Levent Eriş ilk etabı istedikleri şekilde tamamlamak üzere olduklarını söyledi. Pazar günü sabah yapılan antrenmanın ardından bayram iznine çıkacaklarını belirten deneyimli teknik adam ''Kampın ilk günlerinde kondisyon çalışmaları yaptık.Daha sonra sonradan gelen isimlerle tam kadro çalışma fırsatı bulduk.Aramıza yeni katılan isimlerde uyum sürecini çabucak aştılar. Son 1 haftadır topla çalışmalara ağarlık verdik. Genel olarak oyuncularımın gösterdiği performans beni mutlu etti. Bolu kampında oynayacağımız hazırlık maçları ile takımın geleceği konusunda fikir sahibi olacağız. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur'' dedi.

Murat Yılmaz çalışmayı yarım bıraktı

Adanaspor'un, Çatalan kampı tüm hızıyladevam ediyor. Yeni transfer Murat Yılmaz hafif bir sakatlık geçirince antrenmana devam etmedi ve idmanı yarım bırakmak zorunda kaldı..Dar alanda oynanan çift kale maçta arka adalesinde ağrılar hisseden Murat Yılmaz çalışmayı yarım bıraktı.Sağlık ekibi tarafından tedavisine hemen başlanan golcü futbolcunun ciddi bir durumu olmadığı ve dinleneceği belirtildi.

Aileler antrenmanı izledi

ASKİ Çatalan Tesislerinin şehirden uzak olmasına rağmen taraftarlar neredeyse her antrenmanı izliyorlar. Dün yapılan çalışmayı çocukları ile birlikte izleyen aile Çatalan Tesislerini de gezme fırsatı buldu. Diğer taraftarlara ilk günden bu yana Tesislerde takımı yalnız bırakmadılar.Zaman zaman aileler çocukları ile Çatalan tesislerine gelerek hem antrenman izliyorlar hem de serin havadan faydalanıyorlar.

(ajansspor)

Etiketler : AdanasporPTT 1.Lig
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz