Futbol

"Adım adım play-off'a yürüyoruz"

06 Nisan 2015 Pazartesi 11:13 - Son Güncelleme 06 Nisan 2015 Pazartesi 11:19

Gaziantep BŞB, son 6 maçta 15 puan toplayıp play-off hedefine yaklaştı.

PTT 1. Liginin ikinci yarısına aldığı kötü sonuçlarla dibe demir atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı sonuçlarla play-off için iddialı konuma doğru ilerlemeye başladı.

AA'nın derlediği bilgiye göre, sezona büyük hedeflerle başlayan mavi-beyazlı ekip, istediği sonuçları alamayınca ligin ilk yarısında teknik direktör değişikliğine gitti. Nurullah Sağlam'ın yerine Hakan Kutlu'yu getiren Gaziantep temsilcisi, bu süreçte de inişli-çıkışlı bir performans ortaya koydu.

İkinci yarı Albimo Alanyaspor, Boluspor, Kayserispor ve Adanaspor'a yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı puanlarla seyircisini sevindirdi. Devam eden haftalarda Antalyaspor ve Elazığspor'u birer golle, Karşıyaka'yı ise 2-0 geçen mavi-beyazlılar, sonraki hafta ise Şanlıurfaspor'a yenildi. Bu mağlubiyetin ardından Orduspor'u 2-0, Osmanlıspor'u ise 3-1 yenen Gaziantep ekibi, sezon başında son sıralarda yer aldığı puan sıralamasında 9. sıraya yükseldi.

6. sıradaki takımı 7 puan geriden takip eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, play-off'un en iddialı takımlarından birisi olmayı hedefliyor.

"Çıkışımızı sürdüreceğiz"

Teknik Direktör Hakan Kutlu, AA'ya yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında kulüpte birliktelik ruhu oluşturarak toplayabildikleri kadar fazla puan toplamaya çalıştıklarını söyledi.

Devre arasında ise takımın bu yılını ve gelecek yıllarını kurtaracak önemli transferler yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kutlu, yaptığı 12 yeni transfer sayesinde takımın adeta yeniden kurulduğunu hatırlattı.

Buna bağlı olarak ikinci yarının ilk haftalarında istenmeyen sonuçlar aldıklarını dile getiren Kutlu, şöyle konuştu:

"Ama şimdilerde futbol adına güzel işler yapıyor, takım olma ruhunu sahaya yansıtıyoruz. Bu da bize puan veya puanlar olarak yansıyor. Göreve geldiğim ilk gün, öncelikli hedefimiz play-off demiştim. Bu iddiamızı da sürdürüyoruz. Beni alınan sonuçlardan çok her hafta daha kaliteli oyun anlayışı sergilememiz daha mutlu ediyoruz. Bu anlayışımızı sürdürüp yakaladığımız çıkışı sürdüreceğiz. Yani bu yolun devamını Allah'ın izniyle getireceğiz. İnşallah sezon sonunda play-off'taki güçlü ekiplerden biri olacağız. Şu an adım adım play-off'a yürüyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz