Futbol

Ahmet Taşyürek: Beklemedik bir mağlubiyet aldık

16 Mart 2019 Cumartesi 17:23 - Son Güncelleme 16 Mart 2019 Cumartesi 17:28

Gazişehir Gaziantep'e 2-1 yenilen Ümraniyespor'un teknik direktörü Ahmet Taşyürek, "İlk yarı sonuca gitseydik farklı olabilirdi. Kendi hatalarımızdan gol yedik" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Gazişehir Gaziantep'e 2-1 yenilen Ümraniyespor'da teknik direktör Ahmet Taşyürek, beklemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Taşyürek, ilk yarının son anlarında yedikleri golle oyundan bir anlamda düştüklerini ifade etti.

Dar bir kadroyla mücadele ettiklerini aktaran Ahmet Taşyürek, "Beklemediğimiz bir sonuç oldu. Oyunun gidişatı, başlangıcımız, yakaladığımız pozisyonlar, biraz da oyuncu bazındaki ciddiyetsizliğimiz buna sebep oldu. İlk yarıda maçı koparacakken son anlarda yediğimiz gol bizim direncimizi düşürdü. Denizli maçında da ilk yarı çok iyi oynadık. İlk yarı sahadaki biz değilmişiz gibi ikinci yarı performans düşüklüklerimiz ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Milli maç haftasındaki arayı iyi değerlendireceklerini anlatan Taşyürek, "İki forvetimi sahaya koyunca kulübede başka seçenek kalmıyor. İlk yarı sonuca gitseydik farklı olabilirdi. Kendi hatalarımızdan gol yedik. Kupada yarı finale takımın düşüşe geçmesi normal." diye konuştu.

Karşılaşmanın ilk yarısında Leandrinho'nun kaçırdığı net gol pozisyonuyla ilgili de konuşan Ahmet Taşyürek, şunları kaydetti:

"Orada topa vurursun dışarı çıkar, şut çekersin kaleci tutar ama öyle net bir pozisyonda öyle yapman arkadaşlarına haksızlık. Kulüp değerlerine uymayan bir davranış. Maçı koparacaktık, geldi bir pozisyon ve gol yedik. Leandrinho üzgün olduğunu söyledi. Bazen böyle şeyler oluyor."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz