Futbol

Alanyaspor teknik direktörünü buldu

18 Haziran 2015 Perşembe 21:26 - Son Güncelleme 18 Haziran 2015 Perşembe 21:29

Akdeniz ekibi, yeni teknik direktörüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekibi Alanyaspor'da teknik direktörlük görevine Erhan Altın getirildi. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen törende, Altın ile 2 yıllık mukavele imzalandı.

Törende konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfere ramazanın ilk gününde başladıklarını söyledi.

Herkesin tanıdığı bir teknik direktör ile anlaştıklarını belirten Çavuşoğlu, "Transfer çalışmaları başlamadan önce teknik direktör sorununu çözmemiz gerekiyordu. Sağ olsun kendisi hiçbir kulüple görüşmeden bizi tercih etti. Bu tercihinden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Erhan hocanın başarılarını Alanyaspor'da da sürdüreceğine inanıyorum. Camia olarak Erhan hocamızla çok daha güzel işler yapacağız" dedi.

Altın ise Alanyaspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kurumsal ve hedefi olan bir kulübe geldiğini kaydeden 59 yaşındaki teknik adam, "Geçen sezon PTT 1. Lig'de ilk kez mücadele etmelerine rağmen play-off oynamayı başardılar. Rakip olduğumuzda da soyunma odasına giderek herkesi tebrik ettim. Alanyaspor, çıtayı yükseltti. O çıtayı inşallah birlikte hedefe taşıyacağız. Biz. bir aileyiz. Bu aile ortamında yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar, basın ve personel var. Bu işi başaracaksak. hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz