Futbol

Alanyaspor'da Altınordu mesaisi

27 Şubat 2015 Cuma 18:50 - Son Güncelleme 27 Şubat 2015 Cuma 19:07

Albimo Alanyaspor, Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana turuncu-yeşilli ekip, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman orta ve şut çalışmasıyla tamamlandı. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Koray dışında tüm futbolcular katıldı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, her maçın final niteliğinde olduğunu söyledi.

Takıma daha fazla destek verilmesini istedi

Önlerinde çok zorlu bir Altınordu maçı olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Altınordu iyi bir takım. Taraftarlarımız önünde iyi futbolla iyi bir netice almak istiyoruz" dedi.

Geldikleri yerin "başarılı" görülmesi gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, 6. sırada bulunmalarına rağmen hala birçok kişinin bundan haberi olmadığını kaydetti.

Başka illerde ilk altıya girilmesi halinde durumun çok daha farklı olacağını ifade eden Çavuşoğlu, "Memleketimizde Alanyaspor'a duyarsız kalındı. Bunun olmaması lazım. Alanyaspor bu şehrin takımı ama hala bu bilinçte değiliz. Alanya'da yaşayan herkesin buna sahip çıkması gerekiyor. Bu, boynumuzun borcu" diye konuştu.

Çavuşoğlu, Albimo Alanyaspor'un sadece yönetim kurulunun bulunmadığını, takımın 280 bin nüfuslu Alanya'ya ait olduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizler bugün varız, yarın yokuz. Yönetim kurulu olarak Alanyaspor'un başarısı için her türlü çabayı sarf ediyoruz. Yönetimde olmasak da her türlü fedakarlığı yaparız. Çünkü bu şehrin takımı. O yüzden Alanyalıların takıma sahip çıkması gerekiyor."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz