Futbol

Alanyaspor'da yol ayrımı

01 Aralık 2014 Pazartesi 19:06 - Son Güncelleme 01 Aralık 2014 Pazartesi 19:08

Albimo Alanyaspor, teknik direktör Altıparmak ile yollarını ayırdı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı.

Ligde 4 maçtır puan alamayan Albimo Alanyaspor'da Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına teknik direktör Altıparmak da katıldı.

Toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Mehmet Altıparmak ile bir buçuk yıldır çalıştıklarını söyledi.

Altıparmak ile geçen yıl şampiyon olduklarını ve PTT 1. Lig'e çıktıklarını hatırlatan Çavuşoğlu, "1. Lig'de şampiyon ekiple yola devam etmemiz en doğru karardı. Geldiğimiz bu noktaya kadar hocamızın Alanya'mıza, şehrimize büyük katkıları oldu" dedi.

Her kulüpte ve her teknik ekipte olduğu gibi yönetim kurulu olarak oturup konuştuklarını ve hocaları ile karşılıklı anlaşıp yollarını ayırdıklarını dile getiren Çavuşoğlu, Alanyaspor olarak teknik ekibe bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Altıparmak ve ekibini sıradan bir teknik ekip olarak değil, abi kardeş olarak gördüğünü vurgulayan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Bundan sonraki süreçte bu ilişki devam edecek. Daha sonraki yıllarda Altıparmak ile çalışabiliriz. Her zaman fikir alışverişinde bulunabileceğiz. Herkesin sevdiği, saydığı biri. Biz de Alanyaspor olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. Bu bir ayrılık veya veda değil. Helalleşerek, kapıları açık bırakacak şekilde vedalaştık."

- "50 maçta 7 mağlubiyet aldık"

Altıparmak ise buraya ilk gün nasıl geldilerse öyle ayrıldıklarını ifade etti.

Alanyaspor'u benimsediklerine işaret eden Altıparmak, "Hep beraber büyük işler yaptık. Bu başarıyı Türkiye ve kamuoyu takdir etti. Ne yazıkki futbolda geçmişe bakılmıyor. Biz 50 maçta 7 mağlubiyet aldık. Bulunduğumuz süre zarfında 24 saatimizi kulübümüze verdik. Kulübümüzün başarısı için elimizden geleni yaptık, bundan da başarılı olduk" diye konuştu.

Alanyaspor'da çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Altıparmak, çok güzel dostluklar kurduklarını, bunun ayrıldıktan sonra da devam edeceğini söyledi.

Her zaman Alanyaspor'un yanında olduklarını kaydeden Altıparmak, "Artık Alanyaspor'un 4 taraftarı daha oldu. Ayrıldık ama gönlümüzde Alanyaspor hep olacaktır. Biz kendi adımıza güzel şeyler yaşadık. Bundan sonraki maçlarda Alanyaspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Toplantının ardından Altıparmak'a hizmetlerinden dolayı Çavuşoğlu tarafından plaket verildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz