Futbol

Albimo Alanyaspor'da transfer

01 Eylül 2014 Pazartesi 20:55 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 20:57

Torku Konyaspor'dan Tomas Borek ve Altay'dan Alihan Kabalas ile anlaştı.

Albimo Alanyaspor, transferin son gününde orta saha oyuncusu Tomas Borek ve stoper Alihan Kabalas ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, transferin son gününde kulübe iki tane futbolcu kazandırdıklarını söyledi.

Torku Konyaspor'dan transfer ettikleri Borek'in, bildikleri ve tanıdıkları bir sporcu olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Kendisine Alanyaspor'u tercih ettiği için teşekkür ediyoruz. Alihan ise stoper kardeşimiz. Bize direkt katkı sağlayacaktır. Hem orta saha hem de defansta Alanyaspor için ter dökecekler. İnşallah Alanyaspor hak ettiği çıkışı yakalayacaktır" dedi.

Borek ise Alanya'ya geldiği için mutlu olduğunu belirterek "Konyaspor'da işimi bitirdim, artık Alanyaspor için mücadele edeceğim. Alanyaspor'a çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kabalas ise adından yeni yeni söz ettirmeye başlayan ve yükselişte olan bir kulübe geldiğini vurgulayarak transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Alanya'nın bir tatil beldesi olmasına karşın top oynamaya ve işlerini yapmaya geldiklerinin altını çizen Kabalas, "İnşallah alnımızın akıyla takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Önce bu ligde şampiyon olup daha sonra da süper ligde adından söz ettiren bir takım olmak istiyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz