Futbol

''Alınan her puan çok önemli''

17 Ekim 2015 Cumartesi 16:56 - Son Güncelleme 17 Ekim 2015 Cumartesi 17:01

Denizlispor, Balıkesirspor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ligde alınan her puanın çok önemli olduğunu söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Balıkesirspor maçını kendileri açısından bir çıkış maçı gördüklerini ve maça iyi hazırlandıklarını belirtti.

Karşılamaya çok iyi başlamadıklarını, rakiplerinin daha iyi performans sergilediğini ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti:

"İlk yarıda çok pozisyon yoktu. Balıkesirspor karambolden bulduğu golle öne geçti. Maçın ikinci yarısında istediğimiz ve arzu ettiğimiz bir Denizlispor sahada vardı. İkinci yarıda karşılaşmasının 80. dakikasına kadar çok iyi futbol oynadık ve bu süreçte golü bulduk. Karşılamada öne de geçebilirdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu ligde alınan her puan çok önemlidir."

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor'un teknik sorumlusu Muhammet Yılmaz ise kazanmak için Denizli'ye geldiklerini belirterek, ilk yarıda buldukları bir pozisyonu değerlendirerek öne geçtiklerini aktardı.

Golden sonra birçok pozisyona girdiklerini fakat bunları değerlendiremediklerini ifade eden Yılmaz, "İkinci yarının başında geri çekildik ve bundan dolayı çok kötü oynadığımız dakikalar oldu. Bu kötü oynadığımız anları çok çalışarak telafi edeceğiz. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk ama geri çekilmemizden dolayı berabere kaldık" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz