Futbol

Altay’da Sait Karafırtınalar dönemi bitti

03 Aralık 2019 Salı 16:21 - Son Güncelleme 03 Aralık 2019 Salı 16:38

TFF 1. Lig'de yaprak dökümü sürüyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor'u ağırlayacak olan Altay, teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollarını ayırdığını açıkladı.

TFF 1. Lig'de ayrılık rüzgarları esiyor. Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un teknik direktör Ali Tandoğan'ın görevine son vermesinin ardindan bir ayrılık haberi de İzmir'den geldi.

Altay'da Trabzonspor maçı öncesi ayrılık... 

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 4 Aralık Çarşamba günü Trabzonspor'u ağırlayacak olan TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollarını ayırdı.

Son 5 haftada alınan 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonrasında yönetim ve Sait Karafırtınalar arasında görüşme yapıldı. Görüşmelerin ardından taraflar karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasına karar verdi.

"Karşılıklı anlaşarak..."

İzmir ekibi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, teknik direktörümüz Sn. Sait Karafırtınalar ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak kulübümüzdeki görevini sonlandırmıştır. Karafırtınalar ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" denildi.

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da Karafırtınalar’a emeklerinden dolayı teşekkür ederken deneyimli teknik adamla helalleştiklerini söyledi.

Altay taraftarları, 1-1 biten Eskişehirspor maçında Sait Karafırtınalar’a istifa çağrısında bulunmuştu.

Kaynak: TRT SPOR, İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz