Futbol

Altınordu - Antalya maçının ardından

08 Kasım 2014 Cumartesi 16:49 - Son Güncelleme 08 Kasım 2014 Cumartesi 16:51

İki takımın teknik adamları maçı yorumladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'u 3-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Ligde iyi takımlar var, hedefimiz ilk 6 gibi görünüyor" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, namağlup bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Antalyaspor'un kadrosunda ligin üzerinde futbolcular olduğunu ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"İlk yarı istediğimiz gibi coşkulu değildik. Maçın 90 dakikası boyunca yüksek tempoda oynadık, attığımız ilk golle coşkumuz da arttı. Sonuçta kazandık. Geçen hafta galip geldiğimizde bunun tesadüf olmadığını söylemiştik. Antalyaspor gibi namağlup takımı yendik, mutluyuz."

Eroğlu, oyun disiplinden kopmadıkları sürece her takımı yenecek güçte olduklarını belirterek, "Bundan önceki haftalarda da iyi futbol ve iyi mücadele ortaya koyduk. Bizim ligdeki ilk yılımız, ligi tanımak amaçlı başladık. Ligde iyi takımlar var, hedefimiz ilk 6 gibi görünüyor" dedi.

Altınordulu Yusuf Abdioğlu ise lige beraberliklerle başladıklarını hatırlatarak "Güvenimizi kaybetmedik, kendimizden bahsettirmek istiyoruz. Geçen hafta Adana maçıyla çıkışa geçtiğimize inanıyorum. Bundan sonra 3 puanla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise maçı ikinci yarıda bireysel hatalar sonucu yedikleri gollerle kaybettiklerini söyledi.

"İkinci yarıda oynadığı futbolla galibiyeti Altınordu'nun bizden daha çok hak ettiğini düşünüyorum" diyen Korukır, Altınordu'yu da tebrik ederek, "Beğenmediğim tek şey hakemin gösterdiği performans. İkinci yarı kendi oyunumuzu da beğenmiyorum" dedi.

Korukır, Altınordu ile ilgili bir soru üzerine, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu belirterek, "Altınordu'yu aslında göklere çıkarmak lazım, yabancısı yok, takım genç oyunculardan oluşuyor" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz