Futbol

Altınordu'da transfer

06 Ağustos 2014 Çarşamba 15:56 - Son Güncelleme 06 Ağustos 2014 Çarşamba 16:43

İzmir temsilcisi, Balıkesirspor'dan Rıza Efendioğlu ile sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Balıkesirspor'dan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Rıza Efendioğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar, yaptığı açıklamada, Rıza Efendioğlu'nun 200'ün üzerinde lig maçı oynamış bir isim olduğunu, tecrübeli oyuncunun şampiyonluk ve play-off finali heyecanları yaşadığını belirtti. Rıza'nın istikrarlı, karakterli ve yaplarına uygun olduğunu kaydeden Dizdar, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. TSYD Kupası'na kadar olan süreçte her şeyi bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Altınordu'nun oturmuş bir kadro yapısına sahip olduğunu belirten Rıza Efendioğlu da "PTT 1. Lig bambaşka bir havada oynanıyor. İsimler değil takımların ön plana çıktığı bu lige, futbolcu karakterimiz, oyun anlayışımız ve bakış açımızla ayrı bir heyecan getireceğimize inanıyorum" dedi.

Daha önce Kestel Belediyespor, Bursa Merinos, Orhangazi, Bilecikspor, Bozüyükspor ve TKİ Tavşanlı Linyit formaları giyen Rıza Efenidoğlu geçen sene PTT 1. Lig'de şampiyon olan Balıkesirspor'da 33 maçta mücadele etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz