Futbol

Altınordu'da transfer harekatı

10 Temmuz 2014 Perşembe 14:01 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2014 Perşembe 14:03

İzmir ekibi 4 yeni transferi kamp bitimine yetiştirmeye çalışıyor.

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Altınordu'nun sportif direktörü Murat Dizdar, "Yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcu kadromuz, taraftarımız ve İzmir ile bir bütünüz. Bu lige gerçekten renk katacağımızı düşünüyorum" dedi.

Dizdar, yaptığı açıklamada, kadrolarına kattıkları Yusuf Abdioğlu, Koray Kaçınoğlu, Berkay Samancı ve Erdoğan Yeşilyurt'un listelerinin ilk sırasında yer alan isimler olduğunu, bu isimlerin haricinde kaleci, savunmanın solu, orta saha ve forvete 4 takviye daha yapacaklarını belirtti. 2014-2015 sezonu öncesinde kadrolarını önemli ölçüde koruduklarını ve 25 kişilik takımda 8 değişiklik yaptıklarını kaydeden Dizdar, şöyle konuştu:

"4 yeni transferi Isparta kampı bitimine kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Kaleci ve forvet mevkilerinde lig şartlarını yaşamış, saha içi ve dışında örnek teşkil edecek isimlerle görüşüyoruz. İki sezondur inandığımız oyunculardan oluşan bir kadroyla yola çıkıyor ve hedefimizi ligin seyrine göre belirliyoruz. Yine aynı anlayışla çalışmalarımıza başladık. Güvendiğimiz, inandığımız ve kefil olduğumuz bir ekip kurduk. Bu takıma sonuna kadar güveniyoruz."

Dizdar, PTT 1. Lig'in zorluk derecesini bildiklerini belirterek, "PTT 1. Lig, il takımları ve güçlü camia ekiplerinin mücadele ettiği, zorlu bir arena. Karşımıza sürekli zorlu atmosferi olan statlar ve bir bütün halinde mücadele eden kentler çıkacak. Ancak biz de yönetimimiz, teknik ekibimiz, futbolcu kadromuz, taraftarımız ve İzmir ile bir bütünüz. Bu lige gerçekten renk katacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Son dönemde her maç bittiğinde rakip takım oyuncularından ve seyircilerinden, hakemden, taraflı-tarafsız herkesten saygı gördüklerini kaydeden Dizdar, "İki sezondur hak ederek kazandığımız bu saygıyı, PTT 1. Lig'te daha da pekiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

- "Sandviç" Hasan vefat etti

Altınordu'nun efsane taraftar temsilcilerinden "Sandviç" lakaplı Hasan İnç, 75 yaşında vefat etti. Altınordu'nun attığı her golden sonra taraftara sandviç dağıtması nedeniyle "sandviç" lakabını alan Hasan İnç'in cenazesi bugün Kahramanlar Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz