Futbol

Altınordu'dan 2 transfer birden

14 Temmuz 2016 Perşembe 13:58 - Son Güncelleme 14 Temmuz 2016 Perşembe 11:05

İzmir temsilcisi, Abdulkadir Parmak ve Kenan Karışık'ı renklerine bağladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun 1461 Trabzon'dan Abdulkadir Parmak ve Akhisar Belediyespor'dan Kenan Karışık'la birer yıllık anlaştığı bildirildi.

Altınordu Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün vizyonu doğrultusunda ofansif orta saha bölgesine iki önemli transfer yaptıklarını belirtti.

Abdulkadir Parmak için uzun süredir Trabzonspor yönetimiyle görüştüklerini vurgulayan Gündoğdu, açıklamada şunları kaydetti:

"Bordo-mavili kulüp, bizim daha önce prensipte anlaştığımız 22 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak verilmesini onayladı. Her iki taraf için de hayırlısı olsun. Takımımız çok önemli bir oyuncu kazandı. Akhisar Belediyespor'dan anlaştığımız Kenan Karışık da takıma önemli katkıları olacak. Kenan'ı Akhisar Belediyespor devre arasında almış ve Türkiye Kupası maçlarında şans vermişti. Altınordu formasıyla yeni bir çıkış yakalamak isteyen Kenan Karışık, kulübüyle 2018'e kadar olan sözleşmesini feshedip, bonservisini alacak, Hollanda kampımıza katılacak."

Gündoğdu, şimdiye kadar takıma 7 oyuncu takviyesi yaptıklarını belirterek, "Defansın sağına Menemen Belediyespor'dan Mazlum Demir'i alıp, transfere şimdilik nokta koyacağız. Genç oyuncu için Menemen Belediyespor yönetiminden haber bekliyoruz. Her an anlaşma sağlanabilir." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz