Futbol

Altınordu'nun yeni transferinden mesaj

27 Temmuz 2014 Pazar 13:35 - Son Güncelleme 27 Temmuz 2014 Pazar 13:43

"Takım olmak 11, 18 veya 25 kişinin değil..."

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun yeni oyuncusu Göksu Türkdoğan, "Takım olmak 11, 18 veya 25 kişinin değil, malzemecisinden taraftarına kadar herkesin aynı hedefe odaklanması demek" dedi.

Göksu Türkdoğan, yaptığı açıklamada, Altınordu forması giyen futbolcuların karakter yapısının takım ruhuna çok uygun olduğunu belirterek, "Buradaki her oyuncu, iyi ve dinamik bir takımın parçası. Herkesin 'biz' dediği bir ortamda başarının gelmesi de çok doğal. Başarı için yine hep birlikte çalışacağız" dedi.

PTT 1. Lig'in çok zorlu geçeceğini bildiren Göksu Türkdoğan şunları kaydetti:

"Başarının formülü takım olmaktan geçiyor. Takım olmak ise 11, 18 veya 25 kişinin değil, malzemecisinden taraftarına kadar herkesin aynı hedefe odaklanması demek. Altınordu, son iki yıldaki sistemiyle bunu başarmış ender kulüplerden biri. PTT 1. Lig'de bu duygumuzu daha da geliştirerek güçlü rakiplere karşı avantajlı yönümüzü sonuna kadar kullanmalıyız."

Göksu Türkdoğan, Altınordu'nun gençlerin forma şansı bulabildiği bir takım olduğunu belirterek, Benim görevim bir ağabey olarak onlara örnek olmak ve her defasında doğruyu göstermek" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz