Futbol

Altıparmak, takımının oyunundan memnun

14 Eylül 2015 Pazartesi 16:53 - Son Güncelleme 14 Eylül 2015 Pazartesi 16:56

"İyi oyundan memnunum. Bunu artık skora yansıtmak zorundayız."

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hafta sonu deplasmanda kaybettikleri Adanaspor maçında sergiledikleri oyundan memnun olduğunu belirterek "Bunun artık skora yansıtmak zorundayız" dedi.

Altıparmak, Adanaspor karşısında ilk 10 dakikada 2 net gol pozisyonuna girdiklerini bunlardan bir sonuç elde edemediklerini belirtti.

Oyun genelinde 5 net pozisyon harcadıklarını, rakiplerinin ise iki atağı da golle sonuçlandırdığını dile getiren Mehmet Altıparmak, "İyi oyundan memnunum. Bunu artık skora yansıtmak zorundayız. Çünkü bizim hedefimiz var, bu hedeften kopmamak için girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekir" dedi.

Altıparmak, bireysel hatalardan dolayı kalelerinde goller gördüklerine dikkati çekerek, hataları asgariye indirmek için takımdaki tüm futbolcularla görüşmeler yaptığını kaydetti.

Mehmet Altıparmak, iyi oynadıkları maçları kaybetmenin kendilerini üzdüğünü vurgulayarak, "Sakatların iyileşmesi ve takıma katılması ile daha da güçleneceğiz. Önümüzde Göztepe maçı var. Bu maç, bizim için çıkış maçı olacak. Hafta boyunca bu maça hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz