Futbol

Altıparmak'ın inancı tam

15 Ekim 2015 Perşembe 17:20 - Son Güncelleme 15 Ekim 2015 Perşembe 17:31

Mehmet Altıparmak, Balıkesir'den galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

PTT 1. Lig'de 17 Ekim Cumartesi günü Balıkesirspor'u konuk edecek Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, müsabakadan galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Altıparmak, yaptığı açıklamada, takım olarak iyi durumda olduklarını, Balıkesirspor maçı için futbolcularına güvendiğini ifade etti.

Ligde sergiledikleri güzel futbolu skora taşıyamadıklarını kaydeden Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunda hem şansızlık hem de son vuruşlarımızda beceriksizliğimiz var. Beceri konusunda futbolcularımızla gerekli çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Farklı galip geleceğimiz bazı maçlardan mağlubiyetle ayrıldık. Ligdeki konumumuza kimse aldanmasın. Biz geçen sezonun son haftalarında, 'bu takım küme düşmez" dedik ama bize inanan fazla olmamıştı. Sonuçta takımımız kümede kaldı. Yine aynı şeyleri söylüyoruz, bu takım devreyi iyi yerde, ligi ise hedeflediğimiz üst sıralarda bitirecektir. Herkesin buna inanmasını istiyoruz."

Altıparmak, bu haftaki rakipleri Balıkesirspor'un tecrübeli ve kaliteli bir ekip olduğunu belirterek, "Biz de kaliteli bir kadroya sahibiz. Balıkesirspor'u sahamızdan puansız göndereceğimize inanıyoruz. Oyuncularımız galibiyet için saha içinde gerekli performansı gösterecektir. Kulüpteki birlik ve beraberliğe, taraftarımızın desteğini katarak bu zorlu virajdan döneceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan Zorlu Holding bünyesindeki Zorlu Enerji firmasının Denizlispor'a forma sponsoru olduğu bildirildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz