Futbol

"Artık ipler bizim elimizde"

15 Nisan 2016 Cuma 18:36 - Son Güncelleme 15 Nisan 2016 Cuma 15:39

"Bundan sonra alacağımız galibiyetlerde üst sıralara doğru tırmanacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Göztepe maçını kazandıkları için mutlu olduklarını, bundan sonra alacakları galibiyetlerde üst sıralara doğru tırmanacaklarını söyledi.

Zeren, Göztepe karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Göztepe maçının çok zor geçeceğini bildiklerini ve oyuncuların sahada bunun bilinciyle mücadele ettiğini anlatan Coşkun Zeren, "Çok yüksek seviyede mücadele olacağını biliyorduk. Futbolcularımız sahada savaştı. İlk yarı 2-0 öne geçtik. İkinci yarı erken yediğimiz golden sonra biraz stres yaşadık ama son bölümlerde toparladık. Galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Ligde sıralama açısından ipler bizim elimize geçti. Bundan sonra alacağımız galibiyetlerde üst sıralara doğru tırmanacağız." diye konuştu.

Deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçına da değinen Zeren, şunları kaydetti:

"Giresunspor ile 6 puanlık bir maça çıkacağız. Göztepe karşısındaki mücadele azmini orada da ortaya koymamız lazım. Kalecimiz Furkan Köse ve Murat Gürbüzerol cezalı, Canberk Aydın da sakat. Sağ kanatta sıkıntımız olacak ama mutlaka o sorunu çözeceğiz. Diğer oyuncularımızın o mevkiyi dolduracağına inanıyorum. Bu saatten sonra kim oynarsa oynasın, her şeyini ortaya koyacaktır. Giresunspor maçından da galibiyetle ayrılırsak, play-off yolunda önemli bir adım atmış oluruz."

Zeren, taraftarların Göztepe karşısında takımın itici gücü olduğunu, oyuncuların son bölümlerde onların sayesinde ayakta kaldığını dile getirerek, taraftarlara teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz