Futbol

Balıkesirspor'da ayrılan futbolculara tepki

16 Ocak 2020 Perşembe 19:50 - Son Güncelleme 16 Ocak 2020 Perşembe 20:08

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, takımdan ayrılan futbolcuları eleştirdi. Dağlı, "Geminin su aldığını gören atladı. Kimse, 'deliği kapatalım' diye bizden ricada bulunmadı" dedi.

Dağlı, kulüp tesislerinde futbol şube sorumlusu Mehmet Demiraslan ve asbaşkan Sefer Coşkun'la basın toplantısı düzenledi.

Kalecileri Vukovic'in kendilerine borç verdiğini hatırlatan Dağlı, şöyle konuştu:

"Kaleci Andrija Vukovic'e 300 bin lira borcumuz var. 455 bin lira bize vermiş olduğu borç paranın, 155 bin lirası kendisine primler haricinde ödendi. 300 bin lira Vukovic'in kulübe verdiği paradan dolayı alacağı var ve şunu söylüyor; 'Başkanım durumunuz oldukça bana ödeyin, eşit davranın.' diyor. Bu da çok takdir edilecek bir tavır."

"Geminin su aldığını gören atladı"

Dağlı, hiçbir futbolcunun giderken kendisiyle bireysel olarak görüşmediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kısacası, geminin su aldığını gören atladı. Kimse deliği kapatalım diye bizden bir ricada bulunmadı. ‘Biz gidiyoruz’ demekten başka bir şey yapmadılar. Sosyal medyadan yazdıkları ise çok komik. Oyuncular, ‘Ailemi düşünmek zorundayım’ diyor. 5 yıl boyunca aileni neyle geçindirdin? Buradan aldığın parayla geçindirdin. Son 6 ay para alamadın diye mi terk ediyorsun. Parayı da aldınız. Herkes teşekkür ediyor ama gemiyi de terk ediyor."

"Veda mesajları üzdü"

Takımdan ayrılan oyuncuların sosyal medya hesaplarından paylaştığı veda mesajlarının kendilerini üzdüğünü dile getiren Başkan Dağlı, “Hiçbiri, yöneticilere teşekkür etmiyor. Şehrin takımı sahiplenmemesinden ve takımın kaderine terk edilmesinden bahsediyorlar. Ben bunu kabul etmiyorum” diye konuştu.

Asbaşkan Sefer Coşkun ise takımın bugün itibarıyla toplam borcunun 46 milyon 267 bin lira olduğunu kaydetti. 

Kaynak: AA, İHA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz